Mire gondol ilyenkor egy szülő?
Figyelt kérdés
ha a lányáról sorozatban kiderül hogy az idősebb pasik tetszenek neki (40-60 év közöttiek) és velük kavar?
Az apja által el lett hanyagolva, ja, meg tönkretette az apa a családot majd meghalt. Egyértelmű lenne egy szülő számára hogy ez apakomplexus?
2015. máj. 25. 20:24
3/6 anonim válasza:
Igen, ez apakomplexus.
A lányok törékenyek még olyankor amikor erre rájönnek. Ki kell alakítani azt a megfelelő szülő-gyermek viszonyt, amiben őszinte, megértő fülekre talál a gyerek. Nem szabad hibáztatni érte. A kommunikáció az alapja a tinédzserkori őszinteségnek!
5/6 anonim válasza:
Én is apakomplexusos vagyok... elég nyilván való, mert csak az olyan pasik jönnek be, akik már 30 fölött vannak. Én 20 vagyok.
6/6 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, aztán az orvos azt mondta, hogy a 20 évesek vonzódása a 30-asokhoz még nem apakomplexus, csak egyszerűen nem a gyerekekkel akarunk párkapcsolatot...viszont a 40-60 év közötti zsáner az elég durván apakomplexus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!