Viktor névhez mit szóltok? Fiamat szeretnénk így hívni, csak érdekel, másoknak tetszik-e, nem túl gyakori név-e stb?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 19:13
11/19 anonim válasza:
nekem tetszik..kicsit csibészes:-)
12/19 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyi mindenkinek tetszik. Köszönöm a válaszokat. :)
2010. febr. 25. 19:42
14/19 anonim válasza:
Az én osztályomban 5 Viktor van + 1 akinek a második neve Viktor. Pedig csak 36 fős osztály.
15/19 anonim válasza:
Nekem egy szőke-szőkésbarna kisfiú jut eszembe. Amúgy jó.
16/19 anonim válasza:
én négy Viktort ismerek. ebből 3 szőkésbarna:D de szerintem nagyon jó név.
18/19 anonim válasza:
Szerintem szép név. Az, hogy mennyi van egy osztályban, nem számít. Az én nevemből általánosban és gimiben egy sem volt rajtam kívül, míg az egyetemi 30 fős csoportomban rögtön 4-en voltunk. Véletlen.
Rikárdóból és Dominikból több van manapság, mint Viktorból.
19/19 anonim válasza:
Magamon kívül 1 Viktort ismerek. A volt sulimban rajtam kívül talán 2 Viktor lehetett és voltunk kb. 600-an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!