Valóban mindenki gazdag vagy jól kereső család ezen az oldalon?
5-ös vagyok és nem vagyunk elszállva a fizetésünktől,ami igen csak csekély!
De elmondanám,hogy egy 30 milliós 120 nm lakásban élünk.
Nekem egy KIA Sportage-m van, a férjemnek pedig egy Mercedes-e.
Ennek ellenére egyáltalán nem vagyunk gazdagok!!
"5-ös vagyok és nem vagyunk elszállva a fizetésünktől,ami igen csak csekély!
De elmondanám,hogy egy 30 milliós 120 nm lakásban élünk.
Nekem egy KIA Sportage-m van, a férjemnek pedig egy Mercedes-e.
Ennek ellenére egyáltalán nem vagyunk gazdagok!!"
Hát igen, a kocsikat fenntartani is kell. Egyszer kiszámolhatnátok az éves fenntartási költséget, meglepődnétek.
Nekem az volt a kedvencem, amikor az volt a téma, h 12 órás műszakban dolgozni és sokan írták, hogy tanulni kellett volna és akkor nem gyárban kéne nyomni a 12 órákat. Erre a nő kikéri magának, hogy az ő férje mérnök és csak 12 órás munkát talált amiből el tudja tartani a családot.
Az már nem jutott el a kis buksijáig, hogyha ő is tanult volna, akkor a férje mérnökként nem lenne rákényszerülve h bevállaljon egy 12 órás műszakot plusz 10ezerért (de nem sokkal többet kapnak mindenesetre mint a 8ért.)
Szóval a kedvencem azok akik azzal vágnak fel h a párjuk mit és mennyit dolgozik de ők egy szalmaszálat se raknak keresztbe és hagyják szegényt kivérezni.
Nem vagyok gazdag, de elég jól keresek és a férjem is. Igaz, nem is Magyarországon élünk. Ott egész biztosan nem tudnék jól megélni, hiába van diplomám, nyelvtudásom, szakképzsettségem...
Mindegy, azt a feltételezést nem értem, hogy aki jól kereső, miért ne járhatna erre az oldalra, sőt, miért nem lehetnének többségben?
Ugyan ilyen általánosító feltételezés az is, hogy én nem hiszem el, hogy ennyi rosszul kereső ember jár az oldalra, mert nem igaz, hogy internetre meg panaszkodni bezzeg futja, de továbbtanulni nem...
Mindig felmegy a vérnyomásom, amikor valaki azt írja, hogy azért keres keveset valaki, mert nem akar továbbtanulni.
Mit tanuljon egy középkorú tűzoltó, ápolónő, műtős, mentős, 30 éves dolgozó MÁV jegyvizsgáló, stb. hogy ne csak 120-130.000.- nettót keressen?
Vagy mennyit kellett volna tanulnia annak a most végzett orvosnak, aki kitűnő diplomát kapott, hogy a kezdő fizetése ne csak 140.000.- Ft legyen.
Vannak, akiknek van ismeretsége, ritkán valóban jó tudása, és ők sokat keresnek, de ők vannak kevesebben.
A kérdezőnek is van igaza. Általában azokat tartják jómódúnak, vagy gazdagnak, akik nem csak a szükséges dolgokra költenek, hanem többre is futja nekik. ( egy normális társadalomban ezek nem feltétlenül luxus dolgok)
Akik több milliós lakodalmat tartanak, menő helyeken nyaralnak, Wellness helyekre járnak, legalább is jómódúak.
És elég sokan írnak ide ilyenek is. Azt nem tudni, hogy igazat írnak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!