Gyülölöm az apám mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm az apámat tisztaszívemböl,kinem tudom állni még a jelenlétét sem.Nem tudom hogy mit tegyek,mert még nem vagyok nagykorú.Már azon is gondolkodtam h elmegyek itthonrol,csak nem tudom hogy hová.
4-en élünk itt,anyám,apám,én és a nővérem.
2010. febr. 24. 14:06
1/7 anonim válasza:
Ha bánt téged akkor van rá egyszerü megoldás , de ha nem bánt csak iritál akkor nem sokat tehetsz . Amugy mi a kronkrét helyzet mivel érdemelte ki ezt a nagy utálatott ?
3/7 anonim válasza:
Nekem nemrég halt meg az apám. Sajnos hirtelen, és úgy, hogy nem maradt időnk semmire. Úgyhogy csak egyet tudok tanácsolni: szeresd.
4/7 anonim válasza:
volt az a kis bula régen az kinyírta, megoldódott a probléma
5/7 anonim válasza:
Tini hiszti?
Gyanús, hogy az. :(
6/7 anonim válasza:
Mit tegyél?
Hagyd abba!
Miért?
Mert magadnak ártasz ezzel.
(Nem neki. Ez így működik.)
Akár jogos a haragod feléje, akár nem, mivel azt írod (elég keveset írtál a körülményekről), tenni nem tudsz semmit, ezért az ebből esetleg fakadó energiát nem tudod hasznosítani, csak felemészt majd téged. Ezért a legjobb, ha abbahagyod. Különben csak állandóan frusztrált leszel.
Nehéz?
Az.
7/7 anonim válasza:
Sokan vannak ezzel így. Kerüld, ha meg beléd köt állítsd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!