Mit lehet venni születésnapra egy 50 éves férfinak?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne italokat mondjatok. (alkohol,unikum,bor,sör stb.)2010. febr. 23. 19:25
11/20 anonim válasza:
Ha szereti az elektronikus kütyüket és ha még nincs neki olyan akkor egy digitális fényképezőgépet. Vagy ha nem vágyik fényképezőgépre, akkor lehet venni az elektronikus boltokban ajándékutalványt amennyi pénzt szánsz rá. Egy kiválasztott könyvet vagy itt is lehet az ajándékutalvánnyal élni. Esetleg egy wellness hétvégére befizetni. Vagy bowlingra meghívni. Esetleg egy vacsora meghívás egy szép étteremben 2 fő részére ahova a párjával elmehet.
12/20 anonim válasza:
Egy wellness hétvégét. soha nem felejti el!
13/20 anonim válasza:
Nekem egyből az jutott eszembe, hogy egy klassz könyvet, amit szívesen olvasna, de hogy írhatnék bármi javaslatot, amikor nem írtál róla semmit. Nem tudom, mi érdekli, mi a foglalkozása, mi a hobbija, szeret-e olvasni, szeret-e csinosan járni, stb... Hogy adhatnék tanácsot abban, amihez túl kevés az információ? Máskor egy kicsit több infóval kellene feltenned a kérdést, mert így megválaszolhatatlan. Szerintem. Így mindenki csak a sötétben tapogat, és inkább olyat javasol, mit a saját 50 éves apjának venne, ami nem biztos, hogy a te édesapádnak is megfelelő. Mindegy, én a könyv mellett voksolok, bár én apunak nem azt vennék.
14/20 anonim válasza:
Bocs, nem is biztos, hogy apukádnak vennéd! Na látod? Az sem mindegy, hogy a párodról van szó, vagy az apukádról, vagy a tanárodról, vagy a munkatársadról. Az sem mindegy, hogy mennyi pénzt szánsz rá. A lényeg a lényeg: rendkívül kevés infót közöltél.
15/20 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!
Sajnálattal láttam, hogy ugyanolyan százalékon vagyok a 4. (Viagrás) válaszolóval... szánalom, hogy mi megy itt, pedig én valóban a kérdésre válaszoltam, legjobb tudásom szerint!
Bocsi az offért!
16/20 anonim válasza:
Jaj, ne már! Nem mindegy, hogy hány százalékon vagy? Most komolyan érdekel? Hát nem mindegy neked, hogy mit vesz az 50 évesének? Te kis butus! :D
17/20 A kérdező kommentje:
probléma megoldva. vettünk neki egy légisétát. mivel három személyes én és öcsém is vele megyünk. körbe repüljük budapestet egy kis repülővel
2010. márc. 17. 19:42
18/20 anonim válasza:
Na látod! Eszembe nem jutott volna ilyet adni apunak, de biztos vagyok benne, hogy akármit vettél volna, vagy akármit gravíroztattál volna neki, ilyen örömet semmivel nem szereztél volna. Ez egy közös élmény a két gyermekével, ami elkíséri, amíg él. Kérdeztél, és a te ötleted a legjobb és legszebb. Pontosan azért, mert az édesapádat te ismered, és amúgy is nagyon jó ötlet. Az ajándékból ítélve: jó apa, ti pedig jó gyerekei vagytok. Minden jót! Isten éltesse sokáig erőben, egészségben! Szia
19/20 anonim válasza:
lepd meg egy tuti terepjáró túrával, a legtöbb pasinak bejön, nem akarok reklámozni senkit,írd be a keresőbe: terepjáró túra
20/20 Balazska23 válasza:
Alapvetően én mindenkinél ellövöm a pólót. Szerintem ez egy jó ajándék ötlet. De kinek mi. Rengeteg van a neten. PL: [link] De google és 50 éves szülinapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!