Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a költözés szerintetek...

Ez a költözés szerintetek megoldható?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy én anyummal le költöztem a párjához Bp.ről vidékre és én nem érzem magam itt jól! Vissza szeretnék menni a régi sulimba és addig mamámnál szeretnék lakni, mert ő közel lakik a sulimhoz! Az megoldható hogy mamámnál legyek addig de törvényesen akkor is anyukámnál legyek elhelyezve! Illetve ha Mamámnál fogok addig lakni akkor anyukámtól ezt a nevelési jogot vagy mit elveszik tőle? Vagy elügyeleti jog vagy fene tudja mi ez... Kérlek segítsetek!

2015. máj. 2. 17:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És ha anyum nem engedne bele Mamámhoz költözhetek törvényesen? Apumhoz nem akarok menni mert hagyjuk... de anyuméknál se szeretnék maradni! :( és mint említettem 14 éves vagyok :'(
2015. máj. 12. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
ha ANYÁD!!! nem enged akkor nehezebb. a gyámhatóság engedheti de nem tudom h erre elég e csak simán az óhajod
2015. máj. 12. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!