Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok, hogy...

Ti mit csinálnátok, hogy kezelnétek? Esetleg elválnátok/Szakítanátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel a párod fűvezik,csak fű semmi más + rendes cigi!

Vajon szakítanátok vele? Vagy nem számítana..?!

Kiváncsi vagyok a véleményetekre...csupán kiváncsiság

2015. ápr. 28. 13:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És ha feketén dolgozna?
2015. ápr. 28. 14:07
 12/22 A kérdező kommentje:

3 éve járok a barátommal,kezdetektől fogva tudom,hogy szokott fűvezni,sosem titkolta! Eleinte zavart..de már abszolult nem..oké nagyon ritkán attól függ milyen hangulatom van!

Ezért nem hagynám el,viszont ha hazudott volna az elejétől fogva,akkor akkor nyilván más lenne a helyzet...

2015. ápr. 28. 14:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Semmilyen függő emberrel nem kezdenék, legyen az csokifüggő, dohányos, füvező akármi. Már csak a munkám miatt sem lenne ajánlatos olyannal kapcsolatba bonyolódni, aki illegális ügyletekben érdekelt. Na meg az ilyesmi mindig így indul, az elején ritka, aztán majd ha jön egy nagyobb stressz, trauma könnyen átesik az ember a ló túloldalára.
2015. ápr. 28. 14:56
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat. Mindenkinek ment a zold kez ;)
2015. ápr. 28. 15:11
 15/22 anonim ***** válasza:
nekem piros kéz jött...!
2015. ápr. 28. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Én elváltam. Bár nem ez volt az egyetlen ok.
2015. ápr. 28. 15:22
 17/22 A kérdező kommentje:
15.-ös tőlem biztos nem! Mindenkinek zöldet nyomtam,de ahogy elnéztem nagyon sokatokat lepontoztak
2015. ápr. 28. 15:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tartanék fenn kapcsolatot szenvedélybeteggel, függővel.
2015. ápr. 28. 16:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Engem zavarna a fű. Mivel én soha nem próbáltam...nem örülnék,ha füves párom lenne. Szóval nem hiszem, hogy egyáltalán összejönnék vele.
2015. ápr. 28. 17:42
 20/22 anonim ***** válasza:
62%
Ha őt ez esetleg ellazítja megnyugtatja néhanapján és nincs kihatással a személyiségére akkor szerintem semmi probléma nincs vele. Inkább szívjon el egy füves cigit, minthogy kocsmába menjen és lerészegedjen. Azért olyat ritkán olvasok hogy aki füvezik agresszív, mert nem lesz az. Viszont gondoljatok bele hány alkoholista ember terrorizálja bántalmazza a családját.
2015. ápr. 28. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!