Elviselnétek, ha a párotok facebook oldalán az exe állandóan lájkolgatna és nyalna a párod családtagjainak?
tehát téged az zavar, hogy a párod gyerekének a fényképét és születésnapi jókívánságát lájkolja az édesanyja?
ha valaki összeköti az életét egy gyerekes apukával akkor tisztában kéne lennie vele, hogy a ex is benn marad a képbe a gyerek miatt. miért gondoltad, hogy ez nálatok másképp lesz?
Senkit nem pontoztam le, ahhoz hozzá sem nyúltam! Nem tudom, hogy működik ez a pontozás.
Szerintem meg nem a párom oldalán kellene lájkolgatnia, hanem a sajátján. Van neki is facebookja, ne a páromét lesse.
Szerintem az anyák általában odáig vannak a gyerekeikért (kivétel van), és így teljesen normális, hogy bárhol örülnek nekik, és ha már bejött az internet és a Facebook is a képbe, akkor mindenhol lájkolgatják.
A gyereknek meg úgy lesz jó, ha a szülők nincsenek haragban egymással, így beletartozik ez is. Ez kizárólag a gyereknek szól, nem annak, hogy vissza akarná kaparintani a párodat.
Neked, feltételezem, még nincs gyereked, ha így állsz hozzá (nekem nincs, de bele tudom képzelni magam a helyzetbe, és nem vagyok egy túlféltékenykedő csitri).
"Szerintem meg nem a párom oldalán kellene lájkolgatnia, hanem a sajátján. Van neki is facebookja, ne a páromét lesse."
Látod, ezt magadnak is tanácsolnod kellett volna! A saját facebook profiloddal foglalkozzál, ne azt lesd, hogy a párodat ki lájkolja! Teljesen igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!