Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviselnétek, ha a párotok...

Elviselnétek, ha a párotok facebook oldalán az exe állandóan lájkolgatna és nyalna a párod családtagjainak?

Figyelt kérdés
Három éve külön ment a párom az exével mert a nő lecserélte ge őt egy másik pasira. Utána megbánta, szeretett volna kibékülni de a páromat már akkor nem érdekelte. Van egy közös kislányuk is. Az exe állandóan a családtagok képeit lájkolja, a párom oldalán is vannak képek a kislányról, azokat is lájkolja, plusz amiket írnak idővonalra a páromnak szülinapi-névnapi köszöntőt a gyereknek, azt is lájkolja meg kommenteli. Elegem van. Olyan mintha még mindig a családba lenne ez a nő.
2015. ápr. 25. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

tehát téged az zavar, hogy a párod gyerekének a fényképét és születésnapi jókívánságát lájkolja az édesanyja?

ha valaki összeköti az életét egy gyerekes apukával akkor tisztában kéne lennie vele, hogy a ex is benn marad a képbe a gyerek miatt. miért gondoltad, hogy ez nálatok másképp lesz?

2015. ápr. 25. 17:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Ebbe törődj bele.
2015. ápr. 25. 18:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le, ahhoz hozzá sem nyúltam! Nem tudom, hogy működik ez a pontozás.

Szerintem meg nem a párom oldalán kellene lájkolgatnia, hanem a sajátján. Van neki is facebookja, ne a páromét lesse.

2015. ápr. 26. 09:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az anyák általában odáig vannak a gyerekeikért (kivétel van), és így teljesen normális, hogy bárhol örülnek nekik, és ha már bejött az internet és a Facebook is a képbe, akkor mindenhol lájkolgatják.

A gyereknek meg úgy lesz jó, ha a szülők nincsenek haragban egymással, így beletartozik ez is. Ez kizárólag a gyereknek szól, nem annak, hogy vissza akarná kaparintani a párodat.

Neked, feltételezem, még nincs gyereked, ha így állsz hozzá (nekem nincs, de bele tudom képzelni magam a helyzetbe, és nem vagyok egy túlféltékenykedő csitri).

2015. ápr. 26. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne nézegesd a facebookot,és nem lesz ilyen gondod!
2015. ápr. 26. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintem meg nem a párom oldalán kellene lájkolgatnia, hanem a sajátján. Van neki is facebookja, ne a páromét lesse."

Látod, ezt magadnak is tanácsolnod kellett volna! A saját facebook profiloddal foglalkozzál, ne azt lesd, hogy a párodat ki lájkolja! Teljesen igazad van!

2015. ápr. 28. 11:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Na én viszont olyan nőt nem tudnék elviselni aki féltékenykedik az exeim miatt. Ha szeret és én is szeretem őt, akkor meg kell bíznunk egymásban. Ha nem megy, akkor viszlát. Meg a kérdező esetében ahol gyerek is van, ott szerintem igenis joga van az exnek valamilyen módon kapcsolatban maradni a családdal. Ha valaki ezt nem bírja feldolgozni akkor minek kezd olyannal akinek van már egy gyereke?
2016. aug. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!