Mit vegyek neki ajándékot?
Figyelt kérdés
A legjobb bnőmnek /25 lesz/ lesz a szülinapja. Mit vegyek neki, aminek tuti, hogy örülne? Imádja a vicces cuccokat.2010. febr. 21. 11:51
1/7 anonim válasza:
Rendelj vmit a kütyüshop- ról.
www.kutyushop.hu
2/7 anonim válasza:
Szexshop: bilincs most vettünk mi is a barátnőnknek 3500ft a leopárd mintás.Baromira örült neki és jót nevetett.
3/7 anonim válasza:
Hát lehet, hogy ez nem fog tetszeni, de én legjobb barátnőmnek vettem egy műkakit, és hozzá egy plüsst, meg egy táblát, amire írva vannak szempontok, hogy miért ő a legjobb barátnőm.
Nagyon örült neki:D
4/7 anonim válasza:
Talán egy vicces polót, vagy felsöt, én tegnap vettem egy szuper snoopisat a 30 éves páromnak.
de lehet egy mozijegynek veled, vagy egy szinházjegynek vagy egy paródiára egy jegynek is örülne.
5/7 anonim válasza:
pár vödör gépzsir,pár vibrátor és indulhat a fiesta!
6/7 A kérdező kommentje:
12:37-esnek üzenem, h csaj vok, egyébként köszi az ötleteket, nagyon sokat segítettetek!
2010. febr. 21. 21:21
7/7 anonim válasza:
12.37 vagyok és én is csaj sőt 5-en vagyunk barátnők nem hiszem hogy ne lehetne attól még bilincset venni, mókás ajándékot kérdeztél. Nem velünk fogja használni! hanem a barátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!