Minden esetben megváltoztat egy embert a börtön?
Nemrég kiderült, hogy nem ő követte el a bűncselekményt, másfél év után. Eddig a legjobb barátom volt, rá mertem volna bízni az életem. Azóta családom lett, egy kisfiam is született. Nem tudom hogy álljak majd hozzá. Kell e féltenem tőle a gyerekünket. Egy másik országban ült, így nem találkoztunk, fogalmam sincs mennyit változott.
Minden esetben változik így egy ember? Csak rosszabb lehet? Akinek van tapasztalata kérem segítsen!
Biztos hogy megvaltoztatja oket a borton atertekelik az eletet.
Miert kellene feltened tole a gyerekedet? Nem is o kovette el a buncselekmenyt, es ne hagyd a gyereked egyedul vele.
Szerintem sajnos nem minden esetben!
Van olyan embertársunk aki mellett nem áll ott a család, barát és amikor kiszabadul nincs senkije elfordult tőle mindenki!És akkor elkezd zülleni és ujra olyat követ el ami bűn és visszaesőnek számit!Sajnos tapasztalat
Ez a probléma nem áll fenn. A családja, a rokonai nagy része és persze a legtöbb barátja nagyon várja haza. Mindenki tudja, hogy nem ő tette.
nagyon sajnálom, hogy Neked ilyen rossz tapasztalatod van:(
Hát fura a hozzáállásod.. De próbáld magad a helyébe képzelni pl te belekeveredsz vmibe és ártatlanul lecsuknak.. másfél évet ülsz ártatlanul és mikor kiengednek a környezeted így állna hozzád hogy a gyerekeket féltik tőled stb. te mit szólnál? ha depressziós lett, lehet hogy elutasítóbb lesz a családdal, barátokkal de szerintem próbáljátok támogatni továbbra is!
Amúgy a börtön mindenkire hatással van, van akire jó hatással, aki pedig hajlamos rá arra rosszal, a barátodnak sztem ez csak egy negatív tapasztalat volt és nem lehetett kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!