Melyik megye vagy környék az az országban ahova nem koltoznel a vőlegenyed/mennyasszonyod kedvéért sem?
Figyelt kérdés
Azért mert nem tudnál ott élni vagy a csaladalapitast sem tudnád ott elképzelni.2015. ápr. 17. 09:53
11/19 anonim válasza:
Borsodba, szabolcsba, pestre, meg par utcas falvakba, mindegy hol van..
12/19 anonim válasza:
Olyan helyre biztos, hogy nem költöznék senki kedvéért, ahol sok a cigány. Se Bp egyes kerületeibe, se Ózdra, se olyan falvakba. Volt "szerencsém" közelről a bőrömön érezni, milyen ilyen helyen élni, és rettegni, mikor kötnek beléd, rabolnak ki, mérgezik meg a kutyádat...
Senki kedvéért nem fogom ezt még egyszer átélni.
13/19 anonim válasza:
Az alföldre (kivéve talán Szeged)és az ország észak-keleti részébe sem. Illetve olyan helyekre, ahol a kisebbség a többség. A nagyvárosokat szeretem. Most is megyeszékhelyen élek, de szívesen költöznék Budapestre és környékére.
15/19 anonim válasza:
Borsodból költöztem Pestre. Innen akkor se mennék vissza vidékre (még a agglomerációba se), ha a feje tetejére állna. (Szerencsére kölcsönös az érzés)
16/19 anonim válasza:
Nincs ilyen környék (bàr jelenleg jó helyen lakom, nem szívesen adnàm fel). Inkább a szomszédság számít, mert ahol c-típusù àllampolgàrok a szomszédok, ott nem élnék, de ez meg nem megye függõ. Rokonaim Borsodban élnek egy faluban, és nincsenek cigók (vagy csak max.pàr a falu szélen).
17/19 anonim válasza:
Sehova nem költöznék el Budapestről.
18/19 anonim válasza:
Budát én se hagynám el.(Ha ott lakhatnék. :)
19/19 anonim válasza:
#18 érdekes, én Budán lakom, de várom, hogy költözhessek a pesti oldalra, ott zajlik az élet :)
Ahova nem mennék: 100 000 alatti lakosú város, nekem az túl csendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!