Hogyan cselekednétek ebben a helyzetben?
Párom keresztapa lesz. A kisfiú jövendőbeli keresztanyukaja kint él Németorszagban de keresztlőre nem tud hazajönni. Az anyuka mondta paromnak hogy mi leszünk a keresztszűlők úgy készüljünk .
Evvel csak egy baj van.. Én erről nem tudtam mert nem voltam ott mikor beszéltek. A szülőket nem ismerem sem a kisgyermeket.
Nem vállalnám el. Úgy illik, hogy felkérnek keresztszülőnek, nem pedig közlik, hogy az leszel és kész.
A kérdésből nem derül ki, hogy ki az anyuka, de eléggé tuskó szegény.
A párod beszélje meg az anyukával, ha már akkor nem jutott eszébe, hogy kikéri a te véleményed is...
Helyből elutasitottam. Emiatt is Kedves Második válaszoló és amiatt is hogy ugye én csak "kiegészitő" lennék, felelőséggel nem tartoznék a kisfiú iránt de az hogy nézne ki már amikor nem leszünk együtt a párommal és olyan gyerek kereaztanyja lennék akivel pàrszor találkoztam?!!!
Amúgy anyuka nem bunkó.. Csak kényszerhelyzetben van sajnos.
1. Böven elég egyetlen keresztszülö.
2. A kereszstszülönek nincs semmilyen felelösége, az egész csak egy parádé.
3. Ha nem akarsz, nem kell keresztszülönek lenni.
4. Ha nem vagy megkeresztelve, akkor eleve nem lehetsz keresztszülö.
Kérdező írta:
"Elnézést nem bunkó hanem tuskó :)"
Elnézést, hogy offolok, és nem tudom, pontosan melyik szereplő a történetedben a bizonyos anyuka, de szeretném közölni asszociációmat:
Még a németek között is akadnak sportszerűek. Főleg a német (származású) valódi művészek között.
(Csak mellékesen, zárójelben jegyzem meg: valódi művészi érzékkel bíró alatt lényegében azt értem, hogy az önkifejezésben, és a létezés globális megismerésében érettebb az átlagnál az illető, és ennek kivitelezéséhez képes felhasználni művészi eszközöket, de azokat nem öncélúan, hanem a kifejezésnek alárendelve. De ez utóbbi már az off-nak is off-ja, elnézést a kitérőért...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!