Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kislánynak...

Szerintetek egy kislánynak milyen lenne: Kitti; Anett?

Figyelt kérdés

Tudom h. sok ilyen kérdés van, de nagyon érdekelne h. nektek h. tetszik vagy nem ez a név, és h. h. hangzik számotokra.

Én pl a Kitti felé hajlok, és semmiképp sem y-nal:D

2010. febr. 18. 22:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is a Kittit adnám a kislányomnak e kettő közül
2010. febr. 19. 08:31
 12/23 anonim ***** válasza:
25%

Egyikse!

Inkább nézz körül még.Én ezeket ajánlom:

Vivien,Petra,Anna,Amanda,Laura,Suzanne(Szuzán),Júlia esetleg,

2010. febr. 19. 08:48
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia.Én is Anett vagyok igen sokan hasonlitanak az Anettkához de nekem még tetejébe még a vezetéknevem is hasonlit az ővéhez:(frászt kapok attól a nőtől.igy én mindenkire rászolok aki Anettkázik vagy Nettizik.Én ugy szeretem h Anett....A Kitti meg Hello Kittihez lehet hasonlitani.

Sztem minden névhez van vmi amit lehet fűzni.Pl az én kislányom aki napokon belül remélem kibujik a Gréta Anett nevet fogja kapni és már Greta garbozzák de nem érdekel nekünk tetszik ez a név és kész igy fogják hivni és teteéjbe együtt ünnepelhetjük a névnapunkat is:)mert a Gréta jun 10 Anett meg 13.-a.az mellett dönts amit legjobban el tudsz képzelni neki mint név ne mint becenév.sok sikert...

2010. febr. 19. 08:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Utolsó nem értek veled egyet! Én Mariann vagyok és pontosan azért kaptam ezt a nevet, mert szép és nem lehet becézni, vagy gúnyolni és tudomásom szerint nem lehet semmi rosszhoz hasonlitani!
2010. febr. 19. 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:

Én Anett vagyok. Gyerekkoromban nem szerettem a nevem, de felnőttként megszerettem. Csak a családom becézett Nettinek és ezt nem is bánom. Nem szerettem ha becézik a nevem.

Miután Anettka felltünt a médiában, utána kikértem magamnak az Anettka becézést.

2010. febr. 19. 09:10
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Én Kittivel még csak roma családokban találkoztam.

Az Anett egy név, a Kitti meg már önmagában is olyan, mint egy becenév. De persze az sem mindegy, mi a vezetéknév, mert az a legjobb, ha vegyes hangrendű a teljes név.

Egy Kiss Kitti például baromi hülyén hangzana...

2010. febr. 19. 09:14
 17/23 anonim ***** válasza:
64%
Piperkőc nevek, főleg a Kitti. Az Anett jobb egy fokkal.
2010. febr. 19. 09:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Szia !

A húgom Kitti. Már 28 éves, és sose volt gond a nevével. Felnőttként se zavaró. Apukám csak Kittikézi, A szomszéd néni mai napig Kitti babázza. Hát igen Ő nem halad a korral, de nagyon kedves:-)))))))

Bátran ajánlom.

2010. febr. 19. 09:57
 19/23 anonim ***** válasza:
51%
nekem a Kitti nem tetszik, mindig egy ostoba, elkényeztetett liba jut róla az eszembe. viszont a legjobb barátnőm Anett, nekem nagyon tetszik ez a név, Nettinek szoktam hívni.
2010. febr. 19. 12:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Egy idoben , amikor a ferjemmel tervezgettuk, hogy hany gyereket szeretnenk, azt mondtuk, hogy a kislanyunkat Anettnek fogjak hivni, szerintunk egy nagyon szep nev.Azota viszont meg sok mas nev szoba jott,de meg nem tudtuk pontosan eldonteni, hogy hogyan fogjuk nevezni, mert nagyon sok szep nev van.
2010. febr. 19. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!