Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szuleim miert nem tudjak...

Szuleim miert nem tudjak elfogadni hogy félvér (néger-magyar) a barátom? Ő 18, en 17.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 6. 10:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
13%
Szeirntejm kamukérdés. Ha tényleg félvér barátod lenne, akkor nem neveznéd négernek, mert tudnád, hogy nekik ez sértő.
2015. ápr. 6. 12:10
 12/38 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nincs bajom velük, van más bőrszínű barátom is, de a családban már nekem is sok lenne.
2015. ápr. 6. 13:20
 13/38 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos sok a begyöpösödött agyú ember :( Nyelvtanfolyamon vettem részt Németországban nemrég és a román lányok voltak legkedvesebbek velem. Azonkívül volt a csoportban ukrán, görög, arab (Lebanon), kínai, örmény, kenyai. Tök jól elvoltunk.
2015. ápr. 6. 13:21
 14/38 anonim ***** válasza:
77%

"Ö itt szuletett M.O on es soha nemvolt kint ismeri a kulturat!!!!"

Ezek a legnagyobb beképzelt bunkók. Nem egy ilyen ismerősöm van, akkora az egójuk, hogy ki kell bontani a falat, ha be akarnak jönni az ajtón. Az pedig, hogy ismeri a kultúrát nem elég. Az én ismerőseim is ismerik a kultúrát de magasról tesznek rá. Ők magyar anyanyelvűként élnek az idegen kultúrájukkal itthon, és eszük ágában sincs integrálódni, akkor viszont menjenek a francba.

2015. ápr. 6. 15:30
 15/38 anonim ***** válasza:
39%

Ne nevezd a párodat négernek!

Az helyesen n*gger.

Ennek az oldalnak meg zsiráf román k**** anyját, hogy már egy jót n*ggerezni sem lehet! Fasiszta kecsegek.

2015. ápr. 6. 16:19
 16/38 anonim ***** válasza:
53%
Köszönjük, Feri!:D Menzeszelsz?
2015. ápr. 6. 16:52
 17/38 anonim ***** válasza:
44%

Mert "más", "új", "ismeretlen", és az emberek az újat mindig fenntartásokkal kezelik. BUTÁK!!

Egy generációval korábban azon ment a családi perpatvar, hogy katolikus férfi református nőt vesz el. Volt min hőbölögni a nagyszülőknek. Ma már a legtöbben lesz@raják.

200 évvel ezelőtt kitalálták Amerikában, hogy a feketék ne rabszolgasorsba szülessenek, hanem szabad állampolgárok lehessenek, mint a fehérek. Nem kevés embernél borzolta a kedélyeket az új törvény. Azóta megértük, hogy fekete az USA elnöke is.

Ez csak két példa volt, de még felhozhatnám a nők egyenjogúságáért küzdő mozgalmakat, az indiai kasztrendszert, vagy sok minden mást. Minden furcsa mindig, ami más, majd megszokjuk, megszeretjük, és az élet megy tovább.

Mi a fontos a szüleidnek? Az, hogy mit gondol a szomszéd, vagy, hogy a gyermeküket támogassák a boldogságában? Tedd fel nekik nyugodtan a kérdést.

...és szembesítsd őket azzal, hogy minden válaszuk előítélet lesz és sztereotípia.

- egy fehér is meg fog csalni

- egy fehérrel is véget ér az első nagy szerelem

- egy fehér is lesz rossz hozzád

- egy fehérnek sem ismered a teljes családi hátterét

- egy fehérnek sem látsz bele a fejébe

- egy fehéret sem tudsz kiszámítani

Iszonyat ostoba az emberi faj, amikor úgy néz egymásra a mássága miatt, mint mikor a hosszú szőrű uv korcs morog a rövid szőrű uv korcsra.

2015. ápr. 6. 16:55
 18/38 anonim ***** válasza:
80%

" Köszönjük, Feri!:D Menzeszelsz?"

Nem, de veszettül bekarmoltam.

Megyek is, mielőtt még több cimborát szerzek itt magamnak.

Kellemes Húsvéti ivást mindekinek.

2015. ápr. 6. 17:06
 19/38 anonim ***** válasza:
32%

17-es:

Köszönjük szépen a válaszodat ,de nem kell itt hazudozni. :)

Egyébként egyet tudok érteni a 14-essel.

2015. ápr. 6. 17:14
 20/38 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos Magyarországon az a megszokott, hogy ilyen esetekben lehurrogjuk az embert.

Én olyan nagyvárosban élek, ahol mindenféle nép van, és lépten nyomon lát az ember ilyen párokat. senkinek sem túnik fel.

Sajnos ha a te családod így gondolkozik, nem tudsz tenni sok mindent. Ha komoly lesz a kapcsolatototk akkor talán folamatosan elfogadják. Ha nem akkor pedig nem.

2015. ápr. 6. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!