Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért féltenek annyira szüleim...

Miért féltenek annyira szüleim? Apa nemrég vett egy robogót max 60 al megy vagy 2 szer ha mentem vele kis távot: Most apa ideadta volna erre anyám meg becsukta az ajtót nehogy 5 perc örömöm legyen mikor már senki nincs kb az úton.

Figyelt kérdés
Nincs jogsim hozzá (ügyesen mentem vele ) mivel anyám nem akarja állni, egyetem mellett meg nem tudok rá pénzt keríteni így is az ösztöndíj arra elég h épp eltartom magam. Igazából azért nem akarja anyám,mert nem szeretné sztem h jogsim legyen.Kocsink nincs.Más családokban bezzeg az apa/ anya tanítja a fiát vezetni kocsival vagy mással, én 20 vagyok,de még életemben nem vezettem autót ezt a robogót is 2 szer csak és ez is élmény volt nekem. Lehet szidni h jogsi nélkül mentem vele 10 percet, de sztem már mindenki csinált ilyet. Nyáron szakmai után megpróbálok elmenni majd dolgozni h megkeressem az árát a jogsinak és anyám ne tudjon nekem ezzel is beszólni h nincs.

2015. ápr. 4. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem hogy én is minden járműt felügyelet alatt vezettem és úgy hogy ismertem a közlekedés szabályait
2015. ápr. 4. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Van egy közeli ismerősöm, aki a lányát (18) elengedte a 20 éves barátjával kipróbálni az új motort, amit kapott a fiú. Azóta nem tudja megbocsátani magának, hogy elengedte... soha többet nem jöttek haza...meghaltak.

És nem, nem rémisztgetni akarok, csak sajnos az én gyerekkori szerelmem is motorbalesetben halt meg, bele is betegedtem.

Bár tudom, milyen klassz motorozni, mert rövid ideig én is motoroztam, de szerintem az egyik legveszélyesebb "üzem".

Szóval nem csodálkozom anyukádon, hogy nem enged... jogsi nélkül meg pláne... egyszerűen csak félt, szeret :-)

2015. ápr. 4. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Te jó ég.. Részvétem és most teljesen elment a kedvem, bár fiatal vagyok, de átérzem.

2015. ápr. 4. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nincs jogsim hozzá"

Akkor mégis mi a kérdés, b*szki?!

2015. ápr. 5. 01:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy a robogó sokkal biztonságosabb mint a bicikli, egy robogóra odafigyelnek az autósok...
2015. ápr. 5. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Jogos a jogsi igénye.

Egyetértek azzal, jogsival is lehet tévedni, de óriási különbség.

Ha jogsival ütsz el valakit, az 2 év börtön és jó esélyel ha az első alkalom felfüggesztik.

Még mosószert is adnak, hogy lesikálhasd a kocsiról az agyvelőmaradványokat.

De ha jogsi nélkül ölsz meg valakit, szerintem 4 év börtönnél kezdődik.

Kevesen tudják, de a vezetői engedély emberölésre is ad engedélyt. nem 100%-os hanem csak 50%-os jogosultságot. Ha igy ölsz meg valakit, felezi a büntetési tételt, s talán fel is függeszti.

2015. ápr. 26. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja mégegy kérés: ha engem jogsival halálra gázolna valaki, véssétek rá a siromra: Élt 35 évet, viszont a gázolónak volt jogositványa.
2015. ápr. 26. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!