A parom meg nincs 18 eves, meg 2 honap, en mar nagy koru vagyok,25 eves, ois szeretne velem jonni, az lenne a kerdesem, h ossze koltozhetunk e legalisan, ha mondjuk az anja meg engedi, de a nevelo apja nem, es az o tudta nelkul lehet e?
Lehet, hogy csak elgepelte, es kimaradt az y...pedig en is nagy helyesiras figyelo vagyok ( leszamitva, hogy nincs ekezetem).
egyebkent osszekoltozhettek, persze, de miert nem birtok kivarni 2 honapot? az nem tul sok ido, es akkor tenyleg senki egy szot nem szolhat, hogy hova koltozik a fiu.
Két hónap múlva szabad a pálya, viszont 18 éves kora után a nevelőapjáék sem kötelesek anyagilag támogatni a párodat. Tehát ha haraggal, nehezteléssel történik a költözés nagy a valószínűsége a dolognak hogy anyagilag nem fognak segíteni neki semmiben. Ezt is érdemes végiggondolni. Sőt! Lehet hogy haza sem engedné költözni a nevelőapja. Jó lenne békés módon megoldani a különköltözést. Ezt mindenki érdeke.
Lehet hogy a nevelőapa attól fél hogy a párod hozzádköltözik, majd pár hónappal később haza szeretne költözni kismamaként. Ez sem olyan jövőkép amire nagyon vágynának a szülők. Gondolom azt szeretnék hogy továbbtanuljon a lány.
Utolsó, minek írtad ide az életed történetét? Ennek semmi köze nincs a kérdéshez.
Hát ha a lány anyja megengedi, hogy hozzád költözzön a leányzó, akkor a nevelőapja biztosan nem fog a rendőrségre rohanni emiatt, joga sincs hozzá. De azt a két nyamvadt hónapot igazán kivárhatnátok, főleg mert addigra a tanévnek is vége lesz. Addig is csinálj valami tervet, hogy az anyagiakkal mi lesz, hogy abból se legyen hirtelen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!