Összeverekedtem egy sráccal, mit mondjak anyámnak ha hazaér?
Az a baj h 2x már volt ilyen és a multkor igazgatóit kaptam érte. Anyám meg elég szigoru meg belebeszel mindenbe és a multkor azt mondta ha még 1x lesz ilyen mehetek amerre látok mert ő nem egy ilyen agresszív gyereket nevelt :S Pedig nem is vok agresszív! Tuti h észre fogja venni mert lett egy vörös folt a szemem alatt meg egy seb a kezemen :( Segitsetek lécci!!!
16/F
Hát ha ezen múlik akk leirom 100x XD am nem értem jó nem kellett volna verekedni de akk mégis mit? Álljak és nézzem vagy mit? Legalább így hátha leszál a csajról :/
14:57 köszi de én ezeket nemtom h kell használni XD meg hiába ha megtuggya máshonnan :(
15:00 téged meg nem köcsögözlek le te se*gfej de nemtom te mit csinálnál jóhogy felhúzom magam rajta.

"a multkor azt mondta ha még 1x lesz ilyen mehetek amerre látok mert ő nem egy ilyen agresszív gyereket nevelt :S"
Először is, ezt csak úgy mondta. Talán mert ő is dühös volt és az agresszióját szavakban vezette le. Szóval volt kitől örökölnöd. Mert agresszív vagy. Ez itt lejön a megmozdulásaidból. Jobb, ha megbarátkozol ezzel, mintha hazudsz magadnak. A mondat második fele is igen érdekes. A tények tagadása. Nem ilyet nevelt? Dehogynem. Ez is a valóság tagadása, tehát ezt is tőle örökölted. Ez nem a te hibád, hanem az övé, csak téged akar felelőssé tenni érte. Ez van, neked ez jutott. Szegény anyád is nagyon el lehet keseredve...
Persze ezeket ne vágd a fejéhez! Isten ments! Elég, ha te tisztában vagy vele. :)

Na leírtam anyám mostmár bármikor hazajöhet remélem nem fog balhézni :S
Am tényleg megmondhatnátok h mégis mi a szаrt csinájjak legközelebb verekedés helyet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!