Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Negyvenhét éves nö, hatvanháro...

Negyvenhét éves nö, hatvanhárom férfi. Nagyon sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 01:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon sok,az anyám 47 évesen még jó nő volt,érdekesen nézett volna ki egy 63 éves bácsikával.Igaza van a 18 éves lánynak,ennyire még nem kéne magát leírnia a nőnek.
2015. márc. 24. 07:25
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 18 éves.én most nem a kérdésre fogok válaszolni, de bántja a szemem a válaszod,nagyon is.mégpedig azért, mert amilyen lekezelő stílusban beszélsz a 60 felettiekről, az felháborító. Nyilván, 26 éves nőként én sem tudok rájuk tekinteni mint férfira, de azért a tisztelet legyen már meg. Nekem édesapám 64 éves. Nagyon fiatalos,persze fog rajta a kor,mint mindenki máson, édesanyám 60.napi szinten sétálnak kilométereket,aminek én felétől meghalnék. Ők pont jó páros korban is,meg amúgy is. De te kedves 18 éves válaszoló. Papíron már átlépted a felnőttéválás határát,és ez nem csak annyi, hogy büntetlenül vehetsz cigit,meg piát,hanem agyilag is nőljél fel a feladathoz, meg tanuld meg tisztelni a többi embert.főleg azokat, akik már akkor is a lelküket kiköpve melóztak, mikor max neked még csak a szüleid voltak tervben.
2015. márc. 24. 07:33
 13/33 anonim ***** válasza:
81%

Na megszólalt a 18 éves a nagy élettapasztalatával.

Egyébként Bruce Willis 60 éves, és nem éppen egy aszott nagypapi.

2015. márc. 24. 07:34
 14/33 anonim ***** válasza:
18%
Aki szerint a 63 évesek közt is vannak izmos,jóképű férfiak,árulja már el,hogy hol él.Én már a 30- as korosztályban is szökőévente látok jó palikat,még velem egykorúval sem kezdenék,nem még egy 16 évvel idősebb vénemberrel.
2015. márc. 24. 07:37
 15/33 anonim ***** válasza:
37%

16-oska állj már a tükör elé és sírj, hogy nézel ki.

De hát itt a gyakori válaszolók mind tökéletesek, örökifjúak (és 3 diplomásak is persze azért)

2015. márc. 24. 07:43
 16/33 anonim ***** válasza:
20%
Nem túl sok, semmi gond nincs ezzel.
2015. márc. 24. 07:45
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
#17-eske inkább nektek kéne sírnotok,el tudom képzelni hogy néznek ki azok,akiknek ez a korkülönbség nem sok.
2015. márc. 24. 07:51
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
amíg megvan legalább a heti 1 szex, addig nincs gond.
2015. márc. 24. 07:55
 19/33 anonim ***** válasza:
73%
Ez a 18 éves lányka iszonyatosan közönséges és buta lehet ! Hogy lehet valaki ilyen .... Fel nem foghatom -.- !!!! Kérdező , egy hatvanas ember még nem áll a sír szélén . Vígan elélhet 20 vagy akar több évet is , ha odafigyel magára , egészségére .Ha te boldog vagy ezzel a férfival , akkor semmi gond ! Töltsetek el együtt sok - sok szep évet . Ne az ide irkáló emberek véleménye alapján dönts ! Minden jót !! 34/F
2015. márc. 24. 07:56
 20/33 anonim ***** válasza:
30%

Mi a franc van veletek emberek???? Úgy írkáltok, mint ha tényleg teljesen normális volna ekkora korkülönbség. Mindegy most, hogy melyik oldalról nézzük. Nem normális, nem természetes, és nem életképes egy ilyen kapcsolat. Hagyjuk már ezt a "mindenki más, meg fiatalos is lehet" dumát. Egy 63 éves az 63 éves. És pont. Mi a franc történt a világgal hogy ez már természetes....

Éppen annyira elfogadhatatlan ez is, mint a 17 éves 33 évessel. Pfff....

2015. márc. 24. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!