Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám összejött egy pasival,...

Anyám összejött egy pasival, már találkozott is vele?!

Figyelt kérdés
de én még csak skypon "beszéltem" vele.Most is kereste anyát tök rendesen hozzászóltam(mondtam hogy elment),kérdeztem hogy van erre ő mondta hogy bocs és kilépett...tök bunkó velem mindíg. Mit tegyek? Mi lesz ha ilyen lesz velem amikor találkozok vele?
2010. febr. 17. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem még ne könyveld el bunkónak,nem volt szép hogy így kilépett de amíg nem ismered ne ítéld el! ha később is ilyen lesz veled, akkor édesanyádnak kell elrendeznie az ügyet, nem neked! én sosem hagynám, hogy akárki (legyen az egy görög isten) bunkózzon a gyerekemmel!
2010. febr. 17. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Van gyereke? lehet hogy nincs, és nem tudja mit kezdjen veled így látatlanban. Ne vedd fel. És mi az hogy mindig bunkó?

Ha beszélgetni akarsz vele, akkor mondd meg neki egyenesen, hogy örülök, hogy összejöttél anyával, de én is szeretnélek megismerni, beszélgetni. Lehet hogy közbejött neki valami ezért lépett ki.

Ilyenekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, és te sem mindig viselkedsz úgy ahogy mások éppen szeretnék vagy számítanak rá.

2010. febr. 17. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebben mi a bunkóság: egyelöre anyukáddal ismerkedik, nem veled. Ha esetleg komolyabb lesz a kapcsolat, AKKOR lesz értelme veled is jobban foglalkozni.

Az meg, hogy "bocs és kilép" teljesen normális.

2010. febr. 17. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szóval legközelebb kérdezd meg miért hagyott faképnél, mert te szerettél volna vele beszélni ő meg itt hagyott. Majd azt mondja, hogy azt hitte hogy nem kedveled és nem akart konfliktust, vagy hogy közbejött valami, és ne haragudj, vagy hogy azt gondolta csak udvariasságból álltál szóba vele, és nem akart fárasztani...
2010. febr. 17. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egy normális pasi.Nem akar belegázolni az életedbe,amíg nem biztos a dolog.

Ha nem hinnéd azt,hogy a világnak körülötted kell forogni,akkor természetesnek vennéd.

2010. febr. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!