Temetésre milyen virágot illik vinni?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán illik/szoktak virágot vinni? Koszorút csináltatni sajnos nincs pénzem
Előre is köszi
2010. febr. 17. 07:22
1/9 anonim válasza:
Valami egyszerű alkalomhoz illő csokrot, egyébként koszorút is csináltathatsz olcsóbban, szerintem.
2/9 anonim válasza:
Reszvetcsokrot szoktak vinni,paros szamu kala, szegfu vagy krizantem, atlatszo celofanban, fekete szalaggal osszekotve.
3/9 anonim válasza:
Akár egy szál virágot is lehet vinni-semmi nem írja elő.Én a temető bejáratánál veszek, és szépen körbekerítik zölddel. A halottnak már édes mindegy. Legfeljebb a mámikák lesik, hogy ki, mit, hányat, milyet...Persze ha hozzátartozó vagy, akkor illik legalább egy sírcsokrot összeállíttatni.A családtagok koszorút csináltatnak, szalaggal.
4/9 anonim válasza:
Ami nem illik: tarkabarka csokor - az örömet jelent, és egy temetésen nincs igazán helyen. Valami egyszerü, izléses csokor föként fehér, sárga vagy valami más halványabb szinböl, piros csak akkor illik (esetleg), ha a párod volt a halott.
5/9 anonim válasza:
azt tudom,ha fiatal az elhunyt,esetleg gyermek,akkor fehér virág illendő
6/9 anonim válasza:
attól függ kid volt
nemrég voltam egy volt tanárom temetésén,minden diák egy szál fehér szekfűt vitt
de amugy kisebb koszorú ezresért kapható már,és nem mű
csak műkoszorut ne vigyél kérlek,annál még a semmi is jobb
8/9 anonim válasza:
Fehéret. Fehér vagy fekete szalaggal. A fehére lehet tetszőleges szöveget íratni.
9/9 anonim válasza:
Én egy szál fehér rózsát vinnék fekete szalaggal. Voltam már olyan temetésen,amikor nem ismertem az elhunytat,csak a lányát,akkor nem vittem virágot. nem az a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!