Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Temetésre milyen virágot...

Temetésre milyen virágot illik vinni?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán illik/szoktak virágot vinni? Koszorút csináltatni sajnos nincs pénzem

Előre is köszi

2010. febr. 17. 07:22
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Valami egyszerű alkalomhoz illő csokrot, egyébként koszorút is csináltathatsz olcsóbban, szerintem.
2010. febr. 17. 07:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Reszvetcsokrot szoktak vinni,paros szamu kala, szegfu vagy krizantem, atlatszo celofanban, fekete szalaggal osszekotve.
2010. febr. 17. 07:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Akár egy szál virágot is lehet vinni-semmi nem írja elő.Én a temető bejáratánál veszek, és szépen körbekerítik zölddel. A halottnak már édes mindegy. Legfeljebb a mámikák lesik, hogy ki, mit, hányat, milyet...Persze ha hozzátartozó vagy, akkor illik legalább egy sírcsokrot összeállíttatni.A családtagok koszorút csináltatnak, szalaggal.
2010. febr. 17. 07:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem illik: tarkabarka csokor - az örömet jelent, és egy temetésen nincs igazán helyen. Valami egyszerü, izléses csokor föként fehér, sárga vagy valami más halványabb szinböl, piros csak akkor illik (esetleg), ha a párod volt a halott.
2010. febr. 17. 07:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
azt tudom,ha fiatal az elhunyt,esetleg gyermek,akkor fehér virág illendő
2010. febr. 17. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

attól függ kid volt

nemrég voltam egy volt tanárom temetésén,minden diák egy szál fehér szekfűt vitt

de amugy kisebb koszorú ezresért kapható már,és nem mű

csak műkoszorut ne vigyél kérlek,annál még a semmi is jobb

2010. febr. 17. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami fehéret.
2010. febr. 17. 08:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fehéret. Fehér vagy fekete szalaggal. A fehére lehet tetszőleges szöveget íratni.
2010. febr. 17. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szál fehér rózsát vinnék fekete szalaggal. Voltam már olyan temetésen,amikor nem ismertem az elhunytat,csak a lányát,akkor nem vittem virágot. nem az a fontos.
2010. febr. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!