Mit csináljak az eljegyzesi gyurummel?
Volegenyem egy hónapja egy szép napon bejelentette,hogy elhagy. El is ment,én kb most kezdek ocsúdni. A kérdés az,hogy mit csináljak egykori szeretett gyurummel?
Nekem nagyon fáj ez az egész,még mindig fulig szerelmes vagyok belé. Attól félek,hogyha eladom,akkor fájni fog a szívem érte. Ha megtartom,akkor meg mi? Az is fájdalmas emlék.
Ti mit tanacsoltok?
Én a fiókban hagynám. Végülis az életed egy fontos állomását jelképezi. Most nem azért fáj, mert ott a gyűrű, és a fájdalom sem attól fog elmúlni, ha túladsz rajta. Idővel továbblépsz, függetlenül attól, mihez kezdesz a gyűrűvel.
(Én is meghagytam egy-egy emléket azoktól, akik fontosak voltak nekem, egyáltalán nem "kísértenek", és azt hiszem, egy kicsit a közös múlt megtagadása lett volna, ha "kukázom" őket.)
Vágd be a zaciba, annál jobban nem lehet megalázni egy ékszert.
Az érte kapott pénzt meg költsd el nem maradandó dolgokra, hogy ne emlékeztessen.
Sajnálom, ami történt.
Pont ezert nem sikerult a kapcsolat.
ha a gyuru a kozos penzbol volt az szerencsetlenseget hoz.
csereld el
Az exemtől kapott gyűrű nekem is nagyon fájó emlék volt, miután szakítottunk, hordani nem bírtam tovább, de kidobni, eladni se. Betettem végül egy gyufásdobozba, és elsüllyesztettem a fiókba. 2 év telt el. Ma láttam egy aranyfelvásárlós plakátot, ahogy jöttem haza a melóból, és arra gondoltam, hogy lehet, pénzzé teszem, és beadóm a zaciba.
Nem tudom, hogy tényleg pénzzé fogom-e tenni (nagyon szerettem azt a gyűrűt, nagyon szép darab volt, és majdnem napra pontosan 4 évig hordtam), de ha mégis, akkor megpróbálom majd fogyóeszközre költeni, sminkcucc, kaja, ilyesmi.
Szerintem te is tedd el valahová, és ha majd már feldolgoztad a szakítást, átgondolhatod, mit akarsz vele tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!