Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám megcsalta apukámat,...

Anyukám megcsalta apukámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap délután hazaértem a suliból, köszöntem, de amikor beértem a nappaliba akkor azt látom hogy anyukám éppen szexel egy számomra ismeretlen férfival. Segítséget szeretnék kérni, csak mert ez így nekem nagyon rossz érzés. Van 3 testvérem is, ők nem tudják. Mondjam el apukámnak?
2015. márc. 13. 23:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10: te aztán igazi gyökér vagy! De totál igazad van, hagy romoljon meg a gyerek kapcsolata az anyjával, és az apjával is. Az apa hagy érezze még pocsékabbul magát, hogy a gyerekétől kellett megtudnia és még sorolhatnám a millió egy indokot, hogy a gyerek miért ne folyjon annál jobban bele a dolgokba, mint hogy max. beszél az anyjával. De, azért grat!
2015. márc. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!