Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy számos feleség...

Jól látom, hogy számos feleség másodrendűnek tartja magát a férje mellett?

Figyelt kérdés
Mire gondolok? Az egyenjogúság hangoztatása addig tart, amíg megoldandó gond, probléma, leküzdendő akadály nem adódik a család életében. Amint ez bekövetkezik, rögtön CSAK egy nővé degradálja magát az érintett feleség. A megoldás a férfi dolga. Logika?

2015. febr. 27. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Sem itt, sem az életben nem láttam erre példát. A fordítottjára igen: bőségesen. Sorozatban tapasztalható, hogy az első nagyobb lélegzetű gond szinte megbénítja a férfiakat, míg a nőkben mintha felrobbanna az adrenalin-bomba. Azonnal megfeszítik minden erejüket és nekifeszülnek a megoldásnak. Legtöbbször sikerrel is.
2015. febr. 27. 23:12
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Hogy kilátszik a lóláb! Megint egy hivatásos nőgyűlölő töri magát, kérdezőnk személyében. Szánalom.
2015. febr. 28. 00:04
 13/19 A kérdező kommentje:
12-es, hivatásosnak. Szánlak én téged, de nem sokra méssz vele! A kérdésre válaszolj!
2015. febr. 28. 07:10
 14/19 anonim ***** válasza:
25%
Nem úgy mondanám hogy másodrendűnek tartja magát, hanem a "nőként" járó kiváltságait meg akarja tartani a fene nagy egyenjogúság mellett.
2015. febr. 28. 07:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig BÁRMILYEN embernek, legyen az nő és férfi, lehet gondja bármivel. Beletörhet a bicska abba ami nehéz, és ez nemtől független. Viszont a nőknek van egy kifogásuk, ami akarva akaratlan beépült a fejükbe, illetve vannak akik nem akarnak beégni, hogy nem mennek a dolgok, ezért sztereotípiákkal takaróznak.

Megjegyzem az, hogy a nők egyenrangúak a férfiakkal (haha, MÉG mindig nem!) annak nem abban kell megnyilvánulni, hogy homogén masszaként egybeolvadva teljesen ugyan olyanok, hanem hogy ugyanazok a jogok illetik meg.

Tehát attól még, mert egy nőnek ugyanannyi a fizetése, ugyanazért a munkáért, vagy szeretne ő is karriert, netán szabad szerelmi kapcsolatot anélkül, hogy megszólnák, még nem lesz erősebb fizikumú, mint egy férfi.

Tehát ha szekrényt kell cipelni, és van 2 férfi ill. 2 nő, de csak ketten férnek hozzá kényelmesen, akkor nem azért mondják, hogy de én nő vagyok, mert hirtelen oda a nagy öntudatuk, hanem mert 2 erősebb fizikumú ember cipelje azt a cseszett szekrényt.

Mindenki a képességeihez mérten dolgozzon.

Szerintem amúgy a női emancipáció és az udvariasság, illetve a férfi női szerepek elkülönülése kényelmesen megférnek egymás mellett, kiegészítve egymást, minden más, pl. ez a kérdés, csak provokáció.

2015. febr. 28. 11:21
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Ismeros a kerdezobol arado debilseg. Nem o irta a no es no kozott nincs baratsag kerdest?
2015. febr. 28. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, írnál egy szájbarakott példát, hogy eltudjunk indulni valamerre?
2015. febr. 28. 12:48
 18/19 anonim válasza:
43%

"debilseg" "szájbarakott"

Teljesen igazad van kérdező.

2015. febr. 28. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:
16-os: legvalószínűbben igen.
2015. febr. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!