Jól látom, hogy számos feleség másodrendűnek tartja magát a férje mellett?
Szerintem pedig BÁRMILYEN embernek, legyen az nő és férfi, lehet gondja bármivel. Beletörhet a bicska abba ami nehéz, és ez nemtől független. Viszont a nőknek van egy kifogásuk, ami akarva akaratlan beépült a fejükbe, illetve vannak akik nem akarnak beégni, hogy nem mennek a dolgok, ezért sztereotípiákkal takaróznak.
Megjegyzem az, hogy a nők egyenrangúak a férfiakkal (haha, MÉG mindig nem!) annak nem abban kell megnyilvánulni, hogy homogén masszaként egybeolvadva teljesen ugyan olyanok, hanem hogy ugyanazok a jogok illetik meg.
Tehát attól még, mert egy nőnek ugyanannyi a fizetése, ugyanazért a munkáért, vagy szeretne ő is karriert, netán szabad szerelmi kapcsolatot anélkül, hogy megszólnák, még nem lesz erősebb fizikumú, mint egy férfi.
Tehát ha szekrényt kell cipelni, és van 2 férfi ill. 2 nő, de csak ketten férnek hozzá kényelmesen, akkor nem azért mondják, hogy de én nő vagyok, mert hirtelen oda a nagy öntudatuk, hanem mert 2 erősebb fizikumú ember cipelje azt a cseszett szekrényt.
Mindenki a képességeihez mérten dolgozzon.
Szerintem amúgy a női emancipáció és az udvariasság, illetve a férfi női szerepek elkülönülése kényelmesen megférnek egymás mellett, kiegészítve egymást, minden más, pl. ez a kérdés, csak provokáció.
"debilseg" "szájbarakott"
Teljesen igazad van kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!