Magányos Fiú kérdése:
Anyám megrugdosott, megvert és azt mondja ugorjak ki a 4. emeletről, ha kell ő lök ki, mert őt nem érdekli?
Figyelt kérdés
Mit tegyek?? Apukámmal semmi bajom nincs érzem hogy szeret, de anyám egy kegyetlen dög!!2015. febr. 25. 17:22
11/30 anonim válasza:
bátorság kell, hogy erről mindent elmondj apudnak, más hozzátartozóidnak. ismerem anyád fajtáját. enyém hasonló volt. szar neked, tudom, de próbáld meg elmondani apudnak, ő szüleinek, anyud családjával ne kezzd taktikai szempontból.
12/30 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagy erő kellett most ahhoz, hogy ne üssem meg. De azzal fenyeget hogy apám majd őt védi, és majd megver meg felvágja a torkom stb..
2015. febr. 25. 17:34
13/30 anonim válasza:
Mielőtt bárki ítéletet mond, vagy fenyegetőzik, talán meg kellene hallgatni a másik felet is!
Persze ez esélytelen ebben az esetben. Amúgy nem lehet, hogy pont neked kellene visszavenni az arcodból!?
Vajon az én kamasz fiaimat miért nem kellett soha így fegyelmezni? Talán mert nem feszítették szakadásig a húrt soha?
14/30 anonim válasza:
Igen ezt nemakartam irni de ha nincs más megoldás csináld azt amit a #10-es 15 éves fiu vagy nemhiszem el hogy anyukád annyira erős volna de az biztos hogy ne hagyd hogy rugdosson!!!
15/30 anonim válasza:
Ja (utolsó vagyok) az öngyilkosságot meg hagyd meg az önzőknek/végleg összeesetteknek, gondolj bele, hogy apuddal jó kapcsolatod van, és ő mennyire kiakadna ha megtennéd. Sok sikert tesó!!!
16/30 anonim válasza:
Uristen mindig van az ilyen kérdésekben aki támogatja azt aki szinte sőt teljesen azzal fenyegeti a FIÁT hogy megöli nézz már magadba szted ez igy jó????
18/30 anonim válasza:
Ott a testi bizonyíték. Hívd azonnal őket....
19/30 anonim válasza:
Rendőrség! Én is csak erre tudok gondollni... Ha valaki az életeddel fenyeget (főleg ha a saját"anyád" ) Mellesleg gondolom nem Fitness bajnok az "anyád" üss vissza , de csak ha nagyon rossz a helyzet.. Sok sikert! Ird majd , meg mi lett(privátba is lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!