Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyermekünk 4,5 hónapos....

A gyermekünk 4,5 hónapos. Azóta egyszer szeretkeztünk a férjemmel. Létezik, hogy egy pasi ennyire meg legyen szex nélkül?

Figyelt kérdés

A terhesség alatt sem sokat voltunk együtt, mert veszélyeztetett voltam.

Vagy megcsal, csak ennyire vak vagyok? Állítólag nagyon szeret minket.

Már tavaly lebukott egy chat-elés miatt, beszéltem is a nővel, de nem találkoztak.

Akkor sírva fogadta, hogy hülye volt, de soha többet még ilyen sem lesz.

Én hiszek neki, csak olyan furi, hogy a szexet is mindig én hozom fel, magától sosem közeledik, vagy mondaná....

2010. febr. 11. 16:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

lesem minden kívánságát, ha látom, h. fáradt, akkor a gyerkőccel sem "zavarom", had pihenjen.

nem erőszakosan kérdezgetem, csak finoman, és mindig kérem, h. mondja meg mit csinálhatnék másképp...

de valljuk be, néha feladom, h. mindig mindent én fejtegessek.....

2010. febr. 11. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azt szeretnem neked mondani, hogy en hasonlo helyzetben voltam, mint te es ne feltetlen gondolj semmi rosszra. Az en ferjem nagyon ritkan, havi 1-szer akarta a szexet (mindig ilyen volt), nincs senki neki, vett tablettat es igy neha tobbszor osszejon. Hat vannak ilyen pasik! Nalunk is az volt, hogy mindig en hoztam fel a temat, volt, amikor megsertodott, hogy en azt gondolom, hogy neki valami eu. gondja van. Azota megbeszeltuk, megertette vegre, hogy nem errol van szo, de ehhez nagyon nagyon sok beszelgetes kellett. Az a lenyeg, hogy a ket fel tisztaban legyen egymas igenyeivel. Most mar akkor van szex, amikor mindketten akarjuk. Probalj meg vele beszelni, oszinten. Nyugodtan rakerdezhetsz, hogy van-e valami, ami zavarja vagy o mit szeretne, szeretne-e, hogy te maskeppen csinalj valamit stb. Legy vele oszinte, ez a kulcs! Csak arra vigyazz, hogy nehogy az jojjon le, hogy neki valamilyen problemaja lehet, mert akkor valoszinuleg meg fog sertodni. Az aranykozeput a legjobb, mikor mindket fel igenyeit sikerul kielegiteni. Mi az o es az en igenyeim kozott vagyunk, tehat mindenkinek jo, csak kell egy kis kompromisszumot kotni, de hat melyik hazassagban nem kell? Ne keseredj el, meg kell vele beszelni ezt. Mas nem tud ebben segiteni sajnos. Azert tartsd nyitva a szemed, irtad, hogy mar volt lebukasa, mondjuk ez nem jelenti, hogy meg is csalt. Szoval csak figyeld ot, a reakcioit, ha van valakije, ki fog derulni, ha meg nincs, akkor muszaj oszintenek lenni, leulni es a szexrol nagyon reszletesen beszelni, hogy kinek mi a jo es hogyan mennyit. Nalunk ez segitett. Kb. 2 evbe telt, mig felfogta a ferjem, hogy nem vele van bajom.
2010. febr. 11. 18:08
 13/17 A kérdező kommentje:

nagyon köszi:)

mindenképp beszélgetni fogunk

sztm sem csal meg (legalábbis remélem:))

2010. febr. 11. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy férfi fogadja el hogy a születendő gyermeke miatt változik a nő teste,de a nő szülés után tegyen meg mindent hogy a lehető legjobban formába hozza magát!Ez oda-vissza alapon megy.Nekem ez gyanúsan sok idő szex nélkül,egy nő nem bírja eddig(ahogy látod te sem)akkor egy férfi???????Na ezen kéne elgondolkodni!Nem rossz hangvétellel írom,csak azt mondom hogy "láss"!
2010. febr. 12. 09:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én feleségem egyáltalán nem kapható a szexre mióta van gyerekünk, pedig alkalom lenne, de neki nincs kedve, 2 éve...
2010. febr. 12. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó!Sajnállak!:S És akkor még ha te ez miatt szakítanál vele,még neki állna följebb mint a legtöbb nőnek hogy "a szemétláda elhagyott"...

Mellesleg nő vagyok,de ezt sosem fogom felfogni!

2010. febr. 12. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Tűzz ki egy napot, és onnantól kezdve néhány hétig egyáltalán ne hozzad fel ezeket a témákat. Viszont légy nagyon csinos és természetes. Légy továbbra is figylemes, de ne érezze, hogy teljesítenie kell. Apró jelzéseket (mondom apró!) küldhetsz, de ennyi. Ha nem ébred fel a vadászösztön, akkor viszont ülj le vele beszélni. De adj néhény hetet magatoknak. Megéri hidd el. A tisztánlátás érdekében.

Sok sikert!

2010. febr. 28. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!