A gyermekünk 4,5 hónapos. Azóta egyszer szeretkeztünk a férjemmel. Létezik, hogy egy pasi ennyire meg legyen szex nélkül?
A terhesség alatt sem sokat voltunk együtt, mert veszélyeztetett voltam.
Vagy megcsal, csak ennyire vak vagyok? Állítólag nagyon szeret minket.
Már tavaly lebukott egy chat-elés miatt, beszéltem is a nővel, de nem találkoztak.
Akkor sírva fogadta, hogy hülye volt, de soha többet még ilyen sem lesz.
Én hiszek neki, csak olyan furi, hogy a szexet is mindig én hozom fel, magától sosem közeledik, vagy mondaná....
lesem minden kívánságát, ha látom, h. fáradt, akkor a gyerkőccel sem "zavarom", had pihenjen.
nem erőszakosan kérdezgetem, csak finoman, és mindig kérem, h. mondja meg mit csinálhatnék másképp...
de valljuk be, néha feladom, h. mindig mindent én fejtegessek.....
nagyon köszi:)
mindenképp beszélgetni fogunk
sztm sem csal meg (legalábbis remélem:))
Utolsó!Sajnállak!:S És akkor még ha te ez miatt szakítanál vele,még neki állna följebb mint a legtöbb nőnek hogy "a szemétláda elhagyott"...
Mellesleg nő vagyok,de ezt sosem fogom felfogni!
Tűzz ki egy napot, és onnantól kezdve néhány hétig egyáltalán ne hozzad fel ezeket a témákat. Viszont légy nagyon csinos és természetes. Légy továbbra is figylemes, de ne érezze, hogy teljesítenie kell. Apró jelzéseket (mondom apró!) küldhetsz, de ennyi. Ha nem ébred fel a vadászösztön, akkor viszont ülj le vele beszélni. De adj néhény hetet magatoknak. Megéri hidd el. A tisztánlátás érdekében.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!