Normális dolog, hogy a férjem 70 mezőnyi gépi ötöslottót vásárolt, mondván péntek 13 van, ti is vettetek lottót?
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 13:30
11/24 anonim válasza:
Várd meg a húzást, és csak akkor szidd le, ha nem nyertetek semmit:)
12/24 A kérdező kommentje:
Minden héten játszik 5 mező ötöslottót jokerrel.
2015. febr. 13. 13:42
13/24 anonim válasza:
Ugyanmár, te meg többszörösen ennyit költesz göncökre, cipőkre, meg kit tudja mire. Ha ennyi kidobandó pénzetek van, akkor hajrá!
14/24 anonim válasza:
Én hatost adtam fel, 25 mezőt :D
15/24 anonim válasza:
Ha először fordul elő ekkora mennyiség a korábbi indokokat figyelembe véve, akkor szerintem egyszeri ilyen alkalom még nem tekinthető játék szenvedélynek. A variációkat is nézve, hogy nagyobb esély legyen megnyerni ez a 70 mező matematikailag még kevés is. Ha alapvető dolgoktól vette volna a férjed el ennek az összegét, akkor azért én is kiakadtam volna, de így egyszer hagy próbáljon szerencsét. Ha újra előfordulna, akkor elkezdenék aggódni.
16/24 anonim válasza:
Ez normális, ha dolgozna ha munkával akarna pénz szerezni akkor félnék, hogy meghülyült...
17/24 anonim válasza:
Elmesélek egy sztorit.
Apám azt álmodta anno, hogy a húgom fogott egy kismacskát, amiért fizettek egy csomó pénz.
Pár nap múlva ment az oviba a gyerekért, aztán beszaladt a postára csekket fizetni és feladni a szokásos lottót. A húgomnekiaállt nyafogni egy cicás kártyáért. Apám szólt a postásnak, hogy adj neki, fizetem. Oda se figyelt igazán. A húgom kapott egy kaparóst.
Nos a sztori vége az lett, hogy az összes ablakot cserélték a házon, leszigetelték a falakat és elmentüne egy igazi nagy családi nyaralásra.
18/24 anonim válasza:
Jó hogy írtál, én is megyek veszek egyet! :D
19/24 anonim válasza:
Mi ebből a tanulság, ne vegyél szar házat mert ha nyersz is, elmegy rá egy valag pénzed.
20/24 anonim válasza:
Kibővített kockaház. Hogy miért nem adták el utcára néző nagymamával együtt azt én sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!