Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnám meg?

Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés
Keresek egy fiút, akivel 2007 október-decemberben lovári nyelvtanfolyamra jártam Bp.-n és az RTF-en tanult. Zolinak hívják, de ez a max amit tudok. Iwiw-en már kerestem, nem találtam. Azóta egyszer találkoztam vele Szegeden. Hogy találhatnám meg?
2010. febr. 10. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

pf...nehéz lesz :)

hát kinézetére emlékszel??

mertha igen,akkor hagyj ott mindenféle fiús oldalon a nevedet,meg hogy kit keresel,hogy néz ki stb...lesznek jelentkezők,és onnan már csak ki kell választani,ki volt az.

vagy magánnyomozó

2010. febr. 10. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:

A kinézetét nem lehetett elfelejteni :)

Ma találkoztam a volt tanárommal, ő mondta meg a nevét, de többre ő sem emlékszik. Bár lehet, hogy ha felhívnám a sulit, akkor vissza tudnák keresni,hogy ki ő.

2010. febr. 10. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:

A suli hivatalosan nem hiszem, hogy kiadja a nevet. Képzeld el, hogy bárki bármilyen mesével elkérhetné a te nevedet is. Ha a tanár jófej, kedvel téged, és belenyúl az iskola adataiba, az más kérdés.

Az RTF-en, ha legalább a szakját ismernéd, akkor kereshetnél olyanokat, akik esetleg emlékeznek rá. Vagy talán ott van évkönyv, nem tudom. Próbálj emlékezni minél több infóra, és indulj minél több irányba. Például lehet, hogy még mindig ott tanul (ha például akkoriban kezdett), vagy esetleg eszedbe jut hogy mikor végzett, akkor találhatsz évfolyamtársat.

2010. febr. 10. 17:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy a fősuli nem adja ki az infókat! A nyelv tanárunkkal találkoztam, akihez tanulni jártunk. :)

Talán vám és pénzügyre járt...arra emlékszem, hogy a diplomájához kellett a nyelvvizsga.

2010. febr. 10. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Na akkor király, mert legvalószínűbb, hogy abban az évben végzett, tehát kell keresni valakit, aki a 2007-ben (esetleg 2008-ban) végzett vámos évfolyam tagja volt (melyik hónapban volt a tanfolyam?). A legegyszerűbb talán elmenni a könyvtárba, és keresgélni a leadott diplomamunkák közt, ami ugye nyilvános és legális. Az is lehet, hogy már katalogizálva vannak, így csak át kell nézned a neveket. Szükséged van egy Zoltán-féle, 2007-es diplomamunkára, ez nem sok, de elindulni elég lehet.
2010. febr. 10. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!