Hogyan találhatnám meg?

pf...nehéz lesz :)
hát kinézetére emlékszel??
mertha igen,akkor hagyj ott mindenféle fiús oldalon a nevedet,meg hogy kit keresel,hogy néz ki stb...lesznek jelentkezők,és onnan már csak ki kell választani,ki volt az.
vagy magánnyomozó
A kinézetét nem lehetett elfelejteni :)
Ma találkoztam a volt tanárommal, ő mondta meg a nevét, de többre ő sem emlékszik. Bár lehet, hogy ha felhívnám a sulit, akkor vissza tudnák keresni,hogy ki ő.

A suli hivatalosan nem hiszem, hogy kiadja a nevet. Képzeld el, hogy bárki bármilyen mesével elkérhetné a te nevedet is. Ha a tanár jófej, kedvel téged, és belenyúl az iskola adataiba, az más kérdés.
Az RTF-en, ha legalább a szakját ismernéd, akkor kereshetnél olyanokat, akik esetleg emlékeznek rá. Vagy talán ott van évkönyv, nem tudom. Próbálj emlékezni minél több infóra, és indulj minél több irányba. Például lehet, hogy még mindig ott tanul (ha például akkoriban kezdett), vagy esetleg eszedbe jut hogy mikor végzett, akkor találhatsz évfolyamtársat.
Gondoltam, hogy a fősuli nem adja ki az infókat! A nyelv tanárunkkal találkoztam, akihez tanulni jártunk. :)
Talán vám és pénzügyre járt...arra emlékszem, hogy a diplomájához kellett a nyelvvizsga.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!