Mit szólnál hozzá, ha apád összejönne a feleségeddel?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 10:45
1/21 anonim válasza:
Na ne csináld!! remélem, hogy nem igaz ez a kérdés!!
Amúgy halvány lila ibolyám sincs h mit tennék...
Hát..az biztos h szerintem egyikkel se beszélnék..jóóóóó sokáig...szerintem a csalódástól még a települést is elhagynám..és a szégyentől h a sajaát apám és feleségem ilyent tett...:)))))))
2/21 anonim válasza:
A leg etikátlanabb dolog amit ellehet képzelni. Beszélnek az apámmal, de az asszonnyal is. Ha valóban igaz, hátat fordítanék mindkettőnek, de örökre.
3/21 anonim válasza:
Hát, elég durva lenne. Szerintem ilyen esetben nincs jó döntés...
5/21 anonim válasza:
rápróbálkoznék az ő feleségére. durva?
6/21 anonim válasza:
Átrendezném apám arcberendezését a legelső kezembe akadó tárggyal, az se érdekelne, ha utána elvisz a rendőrség.
8/21 anonim válasza:
10.57: Apád felesége az nem az Anyád??
10/21 anonim válasza:
11:08 (tudom.) ha a kérdés fennállna, akkor megmondanán az ő feleségének. és azt is mien bosszúra gondoltam.
amugy volt hogy céloztam rá nem durván, hogy van ilyen, .... de nagyon valószínütlen hogy megtenné ha ez lenne is. multkor vagy egy órát néztem a fenekét mikor aludt. sajnos bugyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!