Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak mert annyira rá...

Mit csináljak mert annyira rá vagyok kattanva az okostelefonra és a netre, hohy napi 2-3 órát is azt nyomom ahelyett, hogy a családomra figyelnék?

Figyelt kérdés
Vegyek butatelefont amin nincs net? Már többször próbáltam, hogy önuralmat gyakorlok de nem sikerült.

2015. jan. 26. 07:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ha leteszi az ember, valóban nagyban megváltozik az élete, valóban többet tud a családdal is lenni, ambíciózusabb lesz és programokhoz is kedve támad.

de szerintem sokan még a halálos ágyukon is a kezükben az okosteloval fognak elbúcsúzni :D

2015. aug. 1. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:

*ja és tanács, hogy mit tegyél

az önuralom ilyenkor hangyafing, arra ne alapozz.

2015. aug. 1. 17:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Mi lenne az amivel előrébb léphetnék ha a z önuralom kevés? Egyébként szerintem is kevés!
2015. aug. 1. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát kérlek... ma ültem bent a városban a havernél, azt azon lamentáltam, hogy akkor én most talán elmennék, azt feltölteném a mobilt, merthogy ilyen esetekben el tudnám fogalni vele magam.

Aztán eszembe jutott, hogy drága is, meg akkor meló közben is azzal cseszném a drága időt, net meg van itthon, ugyebár... aztán nem töltöttem.

Így járt a mobilnet.

2015. aug. 1. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!