Munkahelyi buli? Miért nem akar vinni?
Mi is összejárunk kollégákkal egymás lakására is, ilyenkor akihez megyünk, az főz valamit, és körbejárunk, tehát mindenkihez elmegyünk. Átlag 2-3 havonta találkozunk így.
Nem vinném magammal a páromat az ilyen eseményre, mondjuk neki sem jutna eszébe sem eljönni.
Miért akarsz menni? Elmondom miről lesz szó: munkáról, kollégákról, még több munkáról, idióta kollégákról, mennyire hülye a főnök, ja és munkáról. Meg egy kicsit arról, hogy kivel mi újság mostanában. Nem tudnál hozzászólni, unatkoznál.
Elmondom neked, hogy amikor rám kerül a sor, és hozzám jönnek a többiek, a párom önszántából elmegy otthonról (haverral sörözni, szüleit meglátogatja, ilyesmi), mert egyrészt nem tudna mit kezdeni magával, másrészt nem akar zavarni.
Ennyi van a háttérben.
Ez nem mhelyi buli, hanem pár kolléga és kollegina összejövetele.
Én nem akadnék ki, megbíznék a páromban, volt már, hogy kikezdtek vele (a barátjának az exe, meg egy közös ismerős csaj), azonnal hárított mindkét esetben.
Amúgy lehet, tényleg orgiáznak, ezt mi innen nem tudhatjuk. :(
Én amúgy leülnék beszélni a férjemmel, hogy ok, nem mehetek, de kíváncsi lennék, milyen buil ez. Persze nem számonkérve, csak úgy mellékes hangsúllyal. :D
Mennyi idióta járt ma itt! Tisztelet a kivételeknek.
Kérdező! Ismered személyesen a párod kollégáit? Mit tudsz róluk?
Ha nem ismered őket, megértem az aggodalmadat.
Ha ismered őket, de tudod, hogy könnyűvérüek, bármire kaphatóak, szintén megértem az aggodalmadat.
Amennyiben ismered őket, és tudod, hogy nagyon rendes emberek, úgy nem értelek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!