Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok gonosz mostohaanya...

Tudtok gonosz mostohaanya kiiktatási terveket, ötleteket mondani?

Figyelt kérdés

16 èves vagyok ès a mostohàm àllandóan megalàz nèmely szituàciókban ès màr elviselhetetlen az együttèlès vele ès nèha màr az apàm is sokalja az az sokszor volt màr vèrremenô kiabálàs de mèg együtt mèg mindig;(

Hogyan tudnèk ràsegíteni a szakítàsukra?

Tippek? Ötletek?

Elôre is köszönöm! ;)

2015. jan. 21. 00:35
1 2
 11/16 misi43 válasza:
Szerintem itt egy kapcsolatnak vége van.Nyilván a szétköltözés lehetősége is felmerült csak hát némi akadálya van annak hogy eddig még nem tették meg :anyagiak,félelem a magánytól, esetleg az újrakezdés kudarcától,ilyesmik.Mivel apáddal azonos oldalon álltok meg kéne beszélnetek apáddal hogy a jövőre nézve nem biztos hogy az a jó ha ez a kapcsolat továbbra is megmarad .Viszont szeretettel is el lehet köszönni a másiktól
2015. jan. 21. 08:29
 12/16 anonim ***** válasza:
2eves voltam mikor apu elvalt anyutol a mostohaanyam miatt.tinikoromban 4evet veluk eltem.maga volt a pokol.lelji terror,nem mosta ki a ruhaimat stb.kajat kaptam aztan onnantol a nevem kuss volt.de legabb megtanultam beosztani a penzt es megbecsulni.18evesen elkoltoztem toluk az akkori baratomhoz.onnantol sokat javult a kapcsolat.most mar 27eves vagyok.es mondhatni jo a kacsolat(igy h ok elkoltozek 500kmre)en csak par evet eltem vele.Aput neztem mindig h o boldog vele...mar 25eve...tehat bird ki azt a ket evet es lepj le.a sors fintora lehet hogy en is kaptam ket nevelt gyereket akik kozul az egyik vastagon benne van a lazado korban.pont 16eves mint te...Nem egyszeru de tudom h hogy nem szabad viselkednem.
2015. jan. 21. 09:07
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

regisztrálj fel egy szextárs keresőre a nő képével és adottságaival

majd kattint rá sok pasira csevegj velük stb...

majd egyszer hagyd véletlen megnyitva a közös gépen az az oldalt mikor tudod h a mostoha otthon van és nemsoká apú is haza érkezik

de lehet h elég ha csak benne van az előzményekben és mentve van a felhasználónév és jelszó is

szemét dolog és nem teljesen törvényes ellenben tuti az összeveszés

2015. jan. 21. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó,szerintem nem szép dolog ilyen tanácsokat adni egy 16 éves kamasznak. Lehet az apja boldog,ki tudja lehet közös gyerekük is van és a kérdező ezt nem bírja elviselni. Szerintem egy kicsit túlzott mikor azt írta hogy az apja is csúnyákat mond a mostoháról csak. Azért gondolj már bele hogy adott egy család,a gyerek is meg az apa is nagyon szenved a "gonosz" nő mellett,de nem lép semmit. Szerintem csak a kérdezőnek van baja a mostohával,mert ha az apának is lenne biztos hogy lépne. Na meg egy 16 éves kamasznak általában az egész világ ellenség!
2015. jan. 21. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Semmit nem tehetsz. Nálunk ugyanez volt.

Mostohaanyám egy idegbeteg liba, mindig megalázott, bántott, zsarolt, apa előtt is.

Apát is, pl. napokig nem szólt hozzá, ha egy hónapban el mert menni 1x horgászni, és még sorolhatnám...

Rengeteget veszekednek, mégis együtt vannak - apa a munkába menekül, de a világért ott nem hagyná a nőt. Szereti... vagy ilyesmi.

Ő kibírja, én tönkrementem hat év alatt.

2015. jan. 21. 18:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget!
2015. jan. 22. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!