Mit szólnátok ha a párotok néha egy társaságban keveredne a volt egyéjszakás kalandjával? Zavarna titeket a dolog?
Aztán a kérdező épp kapóra jött a csajnak. Ezt ő maga így érzi, talán így van, talán nem.
Na látod,te is azt mondod vagy így van vagy nem.Azt te vagy én honnan tudhatjuk?Egyébként meg semmi baj az önbizalmammal hidd el.De azért hangzottak el furcsa dolgok tőle,amiket itt nem írtam le.
Amikor összejöttünk,2 éve akkor elötte volt neki pár hónappal ez a kaland.Majd összejövetelünk után,ezt elmondta nekem,majd közölte,hogy ő úgy érzi még a srác akar tőle valamit,amikor szóba jött a téma.Majd rákérdeztem,hogy ezt most nekem miért mondja el?Arról nem beszélve,hogy pl a facebook hülyeség chaten azt mondta,csak azok az emberek vannak neki beállítva,akik fontosak neki,ez k a 300 ismerőséből,vagy 8-10 ember.Na ez az illető is köztük van.Na erre mit mondasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!