Mennyibe kerül a hamvasztás és utána urnás temetés Miskolcon?
Figyelt kérdés
Kezdve a halott elszállítástól, a halotti anyakönyvi kivonat készítésén át a hamvasztásra való előkészítést és a hamvasztást, valamint az urnahely vásárlást és az egyházi temetést is beleértve?2015. jan. 20. 12:59
1/2 anonim válasza:
Részvétem.
Segíteni sajnos nem tudok. Csak... részvétem.
2/2 Bercike30 válasza:
Szia.
Részvétem.
Én 3 éve intéztem egy ilyen temetést, 130000-ből megvolt minden, még egy szép koszorú is + az elhunyt átszállítása Debrecenből.
Érdemes több vállalkozót megkérdezni, mert bizony nagy lehúzások mennek ebben a szolgáltatási szektorban, én volt olyan hely, ahol dupla, vagy háromszoros ajánlatot kaptam. :(
Egy debreceni vállalkozót választottunk végül, mindent le lehet vele egyeztetni telefonon illetve interneten, nem is szükséges a személyes találkozás. Nagyon korrekt volt, nem akart ránktukmálni drágább eszközöket, rugalmasan kezelte a kéréseinket.
HA az ár határozza meg elsősorban, a döntésedet, akkor javaslom őket.
Tudsz árajánlatot is kérni a honlapjukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!