Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnénk ilyenkor?

Mit tehetnénk ilyenkor?

Figyelt kérdés
A párom kínai, apukám meg nincs kibékülve, hogy kínai. Amikor leült apa "helyére" pont bejött és szinte megölte a szemével, persze ő egyből mosolyogva felugrott és átadta a széket, mindig próbál kedve lenni vele, de hiába...nem tudom mit csináljak, mert nem túl jó köztük a kapcsolat. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni? Apám 48, a párom 25 éves.
2010. febr. 7. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Apukád félt téged, és a származása is közrejátszhat, el kell hogy fogadja ,de majd idővel enyhül a dolog
2010. febr. 7. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
*kedves
2010. febr. 7. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha látja majd apukád hogy jól megvagytok a kínai barátoddal, idővel enyhülni fog. főleg ha a barátod tényleg ilyen előzékeny, kedves ember.
2010. febr. 7. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Altalàban az elején a szulok nehezen fogadjàk el,hogy a gyerekeik màs szàrmazasu kapcsolatot alakitanak maguknak!Ha làtjàk,hogy rendben van kozottetek a harmonia,elobb-utobb meg fognak békulni!Kitartàs!
2010. febr. 7. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Idővel majdcsak beletörödik a dologba,hiszen bele kell hogy nyugodjon. :S Sok kitartást neked és nyugi,minden rendben lesz! 21/L
2010. febr. 7. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem keresztapám ilyen,mondjuk még soha senki nem kockáztatta meg,hogy a helyére üljön.

Te meg azt teheted,hogy elmondod és betartatod a barátoddal a családi szokásaitokat,bármilyen furcsák is.

Mondjuk nem értem,ha valaki udvarias,tiszteletbe tartja a házigazda bogarait,a barátod,mivel egyből felugrott,tudta,hogy "rossz "helyen ül,szóval ez a része nekem zavaros...a valódi tisztelet és annak megértése,hogy apád aggódik érted,nem rosszindulatú,sokat lendíthet a dolgokon.

Látod,te is túldramatizálod,gondolom senkit sem lát szívesen a helyén apukád,ennek köze nincs ahhoz,hogy a barátod hogy néz ki.

2010. febr. 7. 17:51
 7/7 A kérdező kommentje:
De a tesóm barátja bármikor ülhet ott, akkor ő miért nem?
2010. febr. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!