Frissen töltöttem a 18at, két hét múlva nem lesz hol laknom. Mi tévő legyek?
Családi gondok miatt már egy fél éve elköltöztem otthonról, most pedit úgy áll a helyzet hogy betöltöttem a 18at és a szüleim nem hajlandóak támogatni sem visszafogadni, hiába járok még suliba.
Fogalmam sincs mi tévő legyek, nincs rendes jövedelmem és 2 hét múlva el kell költöznöm a mostani lakhelyemről.
Kérlek segítsetek!
Most hol élsz, és miért kell elköltöznöd.
Kicsit zavaros amit írtál. Fél éve költöztél el...akkor végül is nem apád miatt. Az meg hogy anyád hangosan szexlet a pasijával, nem gondolom, hogy indok az elköltözésra.Ne mond nekem, hogy minden áldott éjjel 4-5 órákat szexeltek, hogy te csak 3-at tudtál aludni. Ezt nem hiszem el. Kicsit szerintem veled is baj lehet, megkéne tanulni alkalmazkodni...főleg ha tidod, nincs hova menni.
Makacs vagy...azt írod, hogy inkább mennél a híd alá, mint haza anyádhoz...hát te tudod, majd rájössz, amikor első éjjel fázol, vagy attól rettegsz, nehogy megerőszakoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!