Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenképpen választanod...

Ha mindenképpen választanod kéne, melyik a rosszabb?

Figyelt kérdés

1, Ha valami súlyos betegséged (pl. daganat)van.És 20 éves korodig, rengetegszer megműtenek, járnod kell állandóan a kórházakba, DE melletted vagy egy nagyon szerető család, akik mindenben segitenek.

2, Ha egészséges vagy, DE a családod szőrnyű. PL. alkoholisták, állandó az erőszak és a veszekedés.Folyamatosan a rendőrségre kéne járkálnod.stb.

2010. febr. 6. 16:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit vársz, milyen válaszokat, de én úgy ítélem meg, hogy senki ne akarjon beteg lenni!

Inkább a másodikat választanám, mert idővel, ha ilyenek úgyis elszakadok tőlük! És a barátaimmal veszem körbe magam, illetve azokkal, akik szeretnek, és megbecsülnek.

2010. febr. 6. 16:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb a beteg csalad azt ugyid kinovom
2010. febr. 6. 16:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem,hogy melyik helyzetben lennél inkább,hanem hogy szerinted melyik a rosszabb helyzet?

A testi betegség vagy a "Lelki betegség"

2010. febr. 6. 16:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Második.

A rossz családtól el lehet szökni, de egy gyógyíthatatlan betegség..

Nekem van egy, pikkelysömör, nem tűnik vészesnek, de az, és örülnék, ha egészséges lennék. (mellette meg rossz a családom...)

2010. febr. 6. 16:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

A betegség a rosszabb.

A családot otthagyom, aztán szevasz, probléma letudva.

2010. febr. 6. 16:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
2.
2010. febr. 6. 16:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A testi a gazabb. A lelkit konnyebben orvosolhatonak talalom
2010. febr. 6. 16:48
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
16.41 - Anyu te vagy az?!
2010. febr. 6. 16:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő szar, de a családtól el tudsz menekülni, a testedből viszont nem tudsz kibújni.
2010. febr. 6. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az 1. a rosszabb, nagyon nagy tragédia ha valakit 20éveskorára sokszor megmütenek de az is rossz ha valaki szülei ilyen, de azért az még is jobb az ellen könnyebb tenni pl költözzésel
2010. febr. 6. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!