Szoktatok lottózni, vagy kaparós sorsjegyek próbálkozni családotok anyagi helyzetének javítása reményében?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 11:30
11/13 anonim válasza:
Nekem 13+1-esem volt a toton 5millio777ezer volt a nyeremeny
12/13 anonim válasza:
Lottózni nem szoktunk, maximum évente egyszer-kétszer. Akkor már inkább olyannal játszunk, aminél nagyobb az esély a nyereményre, még ha kevesebbet is lehet csak nyerni vele. Kaparóst szoktunk venni, én is, meg a párom is, pl. ha postán járunk. Volt már olyan, hogy be kellett fizetnem valamire ötezer forintot (nem rendszeres kiadás volt), vettem mellé egy kaparóst, és visszanyertem pont annyit, amennyit befizettem (mínusz háromszáz forint ugye). Ha csak a sorsjegy árát nyerem vissza, akkor veszek újat, hiszen azt a pénzt egyszer már rászántam a dologra, nem kockáztatok vele semmit, ha újat kérek, de ha többet nyerek, akkor megállok. Összességében többet nyertem, mint amennyit valaha elköltöttem kaparósra.
13/13 anonim válasza:
Én régebben tippmixeltem,de csak 200-500 forintokért,de egyszer nyertem 2000 forintot(2014-es vb alatt,most hiába nagyobb volt a szorzója gyengébb csapatnak,nem fogom azt megrakni a németek ellen),párom tippmixel mai napig,ha jó meccsek vannak,egy hónapja nyert 130 ezer ft.-ot.Puttón is 2x nyert 150 ezret,néha sorjegyezünk,de inkább csak az árát nyerjük vissza:D Egyébként meg a remény hal meg utoljára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!