Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet egy férfi ha két év...

Mit tehet egy férfi ha két év után megtudja hogynem ő a gyerek apja?

Figyelt kérdés
Ha csak a gyerek miatt vette feleségül a nőt. De egy véletlen beszélgetésből kiderült nem ő a gyerek apja. A dns teszt is bizonyítja. Hogyan lehet lemondani az apasagrol? A lakás nincs a nő néven akkor jogilag nem követelhet semmit igaz? A férfi kezdhet utána új életet gondolom a gyerek után nem kell fizetni?
2015. jan. 7. 17:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
#9, célszerűen első sorban az ANYJÁNAK kellett volna gondolnia rá, mielőtt egy ordas csalással valaki nyakába varrja.... egyébként ha van konstruktív javaslatod, ami az igazságosságnak is megfelel, vagyis magyarán nem az egyik áldozatot akarja újabb áldozathozatalra rávenni a másik áldozat érdekében, miközben a csaló megússza egy sima válással, ne kímélj minket....
2015. jan. 7. 18:13
 12/23 anonim ***** válasza:
9%
Látom, pontozás van, igazságos javaslat természetesen most sincs.... ahogy az eddigi mondjuk 5 tök hasonló kérdésnél sem volt... erről talán ennyit.
2015. jan. 7. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:
71%
DNS teszt először is. Mivel megcsaltak, így az, hogy elhagyod nyilvánvalóan alap. Ha a gyerekről is kiderül, hogy nem a tiéd, onnantól kezdve feléjük sem kell nézned. Illetve ha a lakás a tied, akkor ők mehetnek, ahova tudnak. A hölgyike egye meg, amit főzött. A gyereket sajnálom, hogy így kitoltak vele, de lelkiismeretből egy gyereket se nevelnék fel, nekem ezért nem kell pl. gyerekes pasi sem. Én nem akarom másét nevelni, csak a sajátomat, ha lesz.
2015. jan. 7. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Még egyáltalán nem biztos, hogy nem a tied a gyerek, amíg nincs teszt.

Elvileg te is lehetnél az apa, meret ugye az azért feltűnt volna, hogy nem éltetek házaséletet, mégis gyerek lett. Szóval, maga feleség sem tudhatja pontosan, hogy ki a gyerek apja, amíg nincs teszt. Hogy mit mondott a barátnőnek, az csak egy dolog.

Ha a lakást a házasság alatt vettétek, akkor a fele az övé.

Amennyiben kiderül, hogy valóban nem a tiéd a gyerek, akkor nem kell fizetned többet utána.

2015. jan. 7. 18:53
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
#14, Kérdést olvastad? "De egy véletlen beszélgetésből kiderült nem ő a gyerek apja. A dns teszt is bizonyítja."
2015. jan. 7. 18:58
 16/23 anonim válasza:
50%
Én alapból bevezetném, hogy minden szülés után egyből dns tesztre vigyék a kölköket, nem ritka eset, hogy a riherongy csak játssza az eszét meg a nagy szerelmet, miközben a fél város keféli. Az sokkal méltányosabb lenne, ha nincs dns teszt, akkor csak a nő tartsa el a gyereket (ha nem vállalja, szinte biztos, hogy más a purdé apja, a ribi csak el akarja tartatni magát). Szerintem keress egy jó ügyvédet, aki még a sz@rt is kipereli belőle!
2015. jan. 7. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

#16: Jó ötlet.

Jó pár feleség is garantáltan meglepődnek, hogy másik gyereke lett a férjének, nem tőle :)

2015. jan. 7. 21:25
 18/23 anonim ***** válasza:
53%

Te buta vagy, előző, a hüvelygombának nincs köze ahhoz, hányszor megy félre valaki. Gumit is reklámoznak nyíltan, szóval a férfi is fűvel-fával összefekszik, nem? Hiszen fix kapcsolatban ők lennének legjobban felháborodva, ha gumit kellene húzniuk..

Egyébként én is támogatnám, hogy a gyerekek automatikusan teszteljék születéskor, nekem nincs félnivalóm ilyesmitől. Sőt, arról is kifejezetten szeretnék tudni, ha a párom félremegy, a nő nem tudja a férjének eladni a gyereket, és őt nevezi meg apaként a gyerektartásért.. Mégis, ki az, akinek ez nem szolgálná érdekét? Ha kötelező lenne, még bizalmi kérdéseket sem feszegetne.

2015. jan. 7. 22:07
 19/23 anonim ***** válasza:
24%
Az a sok félredugó nő kivel is kefél? Elárulom, férfiakkal. Nem a megcsalást akarom reklámozni, de áruld már el, miért lenne több joga egy férfinak megcsalni a párját, mint fordítva. :)
2015. jan. 7. 22:35
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

OFF: már válaszoltam korábban, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni: "Bizonyítja ezt az is, hogy már nyíltan a tv-ben is bemondják, hogy: 4-ből háromnak hüvelygombája van!

Vagyis keffentenek fűvel-fával."

Remélem nem mondok újdonságot azzal, hogy a hüvelygomba nem egy szexuális úton terjedő nemibetegség. Nálam tinikoromban, miután menstruálni kezdtem, rengetegszer visszatért, úgy 11-15 éves koromig. Minden nyáron ezzel szenvedtem, a strandidőszakban főleg, de télen is volt hozzá szerencsém. A szüzességemet 16 évesen veszítettem el. Azóta is volt már, sajnos nyár elején ezzel szoktam kezdeni, hogy összszedem valahol. Pedig még soha nem csaltam meg senkit... Vajon ez hogy van akkor most?

2015. jan. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!