Nagymamám volt a gyámom baba korom òta ( apai ágról) meghalt 3 éve 2 éve jogerőre emelkedett az örökösödés a mamám házáról amely szerint?
A nagymamàm akkor halt meg mikor külföldön tanultam te paraszt apamnal voltam kinn egy evig...es hazajottem .....azon is gondolkodtam hogy ez az egesz csak arra ment ki hogy apam meg nagynenem orokolhessenek hogy egyedul maradjon lehet azert hulyitettek be kulfolddel. Az en egyetlen hibam az az amit epetem vegeig banok hogy kimentem a penzehes apamhoz. A nagyim meg aki felnevelt itthagytam. Milyen undorito emberek vannak itt.. a normalis segitokesz kommenteloknek viszont koszonom. Gondolom az egyik hozzaszolo epp a nagynenem lehetett . Mire hazaertem a nagynenem kipakolta undorito modon a hazat akkor kellett volna feljelentenem a picsbe. De a sajatnagynenemet nem nyomtam fel.. azt hittem normalis lesz es megengedi hogy odamehessunk. A nagynenem nemtudja megmondani hogy miert utal ... Nincsindok.... de egyet mondhatok azert nem mer odakoltozni se apamse nagynenem mert ott haltmeg a nagyim es nincs lelkiismeretuk odamenni . Nekem lenne mert bar szar erzes lenne biztos valahol de en odamernek koltozni. Megprobalom ingyenes ugyvedet. Meg a gyamugyintezot is megkerdezem akihez mindig vitt mama kiskorom ota. Koszi a normalis valaszokat megegyszer az teny es valo hogy nem volt kristalytiszta a
kerdesem szoval azert meg bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!