Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én csak egy átlagos nő,...

Én csak egy átlagos nő, feleség vagyok. Sok olyan munka van amire nem futja az erőmből. Ti hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasom olyan feleségek beszámolóit, akik udvart betonoznak, garázst építenek, autót szerelnek, falat vakolnak, komplett villanyszerelést végeznek és sorolhatnám még. Ti hogy bírjátok ezt?

2015. jan. 6. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy aki előadja, hogy mindenben mekkora ász, mert pikkpakk kitakarítja a lakást miközben elkészül a háromfogásos vacsora, a gyerekek tisztelettudóak és mindegyik minizseni (ha nem kitűnő tanulók akkor az azért van, mert a tanárok komplett hülyék és irigylik a gyerekeket), este pedig még arra is van ereje a tökéletes anyukának, hogy a tökéletes férjének csábtáncot lejtsen, ott ha megkapargatják a felszínt, akkor nagyon csúnya dolgok derülnek ki.

Ismerek anyát, aki csodálatos rendet tart a szépen berendezett lakásukban, de nem főz, állandóan készételeket esznek. Van ismerős anyuka, aki sokat foglalkozik a gyerekekkel, mellette dolgozik, de a bejárónő kétnaponta megy.

Nincs olyan, aki minden területen egyformán sikeres lenne. Nem is kell erre törekedni. Én megtanultam egyes jelentéktelen dolgokat letojni vagy nemszeretem feladatokat kiadni annak, aki megcsinálja.

2015. jan. 6. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
10ha nő vagy neked adom lehetsz a csicskàja amìg ő feltett làbakkal tévézik és elnézi hogy mindent megcsinàlsz..
2015. jan. 6. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:

"akik udvart betonoznak, garázst építenek, autót szerelnek, falat vakolnak, komplett villanyszerelést végeznek és sorolhatnám még"

Persze meg még atomot is hasítanak magassarkúban.

2015. jan. 6. 23:50
 14/15 anonim ***** válasza:
na en is atlag feleseg vagyok de az ilyen ferfi munkakban kb odaig jutottam hogy kicserelem a villanykortet vagy mondjuk kepes vagyok meghuzni egy fityego csavart. de meg soha nem neztem meg a kocsimban az olaj vagy vizszintet, es tankolni is egyszer tankoltam bele pedig tobb mint 10 eve vezetek es van autom. ne torodj a betonozo felesegekkel, oket mas fabol faragtak.
2015. szept. 14. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:

utolso vagyok. megkerdeztem a ferjemtol szeretne e egy ilyen betonozo garazsepito feleseget?

azt valaszolta "es akkor en mi a fenet csinalnek?"

na ennyit a betonozo csodafelesegekrol;-))))a noiesseg netovabbja....

2015. szept. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!