Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti beneveznétek a...

Szülők, ti beneveznétek a kislányotokat egy amerikai tipusú szépségversenyre?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 12:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Én is láttam ilyen műsort, és inkább borzasztónak tartom az egész tortúrát a gyerekre nézve, minthogy pozitívnak gondolnám. A gyerekek fele utálja az egészet, és nyűg, erőltetés a szülő részéről, a másik fele meg 3-4 évesen olyan öntelt magától, hogy rossz nézni, hallgatni amiket magáról mond, és magasztalja magát. Semmiképpen nem tesz jót ez egy gyereknek.
2015. jan. 5. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem!!
2015. jan. 5. 13:28
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

A ronda, sikertelen, ostoba szulok jateka ez. A gyerekekben elik ki magukat, szerintem beteges.

A TLC nevu csatornan, lattam par reszt. Hat megbantam. Az ilyeneket megfosztanam attol, hogy gyereket vallalhassanak, neveljenek. Es szinte kivetel nelkul, mindegyik kis csaj egy kis undok , hisztis szornyeteg volt.

A hideg kiraz ilyenkor Amerikatol.

2015. jan. 5. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Semmilyen szépségversenyre nem nevezném be, akkor sem ha ő lenne a világ legszebb kislánya.

A gyerek legyen gyerek, és kiegyensúlyozott, szép gyerekkora.

Félteném ilyenre benevezni, mert nemcsak érdeklődő szülők néznék hanem pl, pedofilok is...

Engem a hideg ráz ki attól, amikor szegény kicsiknek úgy kell kinézniük, mint egy 25 éves nőnek... és úgy is kell billegetniük magukat... mert a természetes gyermeki báj ilyen versenyeknél nem elég :/

2015. jan. 5. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

valamilyen táncra, sportra, szociális és egyben egészséges fizikai tevékenységre egy szó nélkül beíratnám. levezetni a feles energiákat, barátkozni kortársakkal és persze, némi egészséges testmozgás. senkinek sem árt. nem versenyszerűen, csak játékból, hobbiból. 4-5 évesen még nem elég nagy ahhoz, hogy eldöntse, mit akar, én viszont nem fogok helyette olyan döntéseket hozni, mint sokan Amerikában, hogy márpedig a gyerekemből szépségkirálynő, kosárbajnok, tudjistenmi lesz, és aszerint is nevelem. Nem.

A szépségverseny gyerekek számára meg aztán főleg undorító. Nem mintha különben nem lenne az, de akkor legalább felnőtt és (fogjuk rá) érett nők saját döntése ez, nem pedig anyuci erőltette, mert milyen kis cuki babuskája van neki. A hideg ráz tőlük. Sose tenném tönkre a gyerekem.

2015. jan. 5. 16:49
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Bár nem szánok a gyerekemnek modell szakmát,főleg nem ilyen kiskorban,de egyszer a kíváncsiság miatt kipróbáltatnám vele.De semmi több.

A TLC-n láttam én is ezt a műsort:-)

Szinte mindegyik kislány élvezi.Na jó,hát néha vannak hisztirohamaik,de az előfordul otthon a homokozóban is.

2015. jan. 5. 16:49
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Még az ilyen internetes "kialegszebbaba" fényképbeküldözgetős hülyeségekre sem neveztem sose, pedig a nyakamat teszem rá, hogy ő a legszebb.
2015. jan. 5. 16:59
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Nekem tetszett ez a műsor (Apró szépségek) a TLC-n. Tök jókat szoktam nevetni a sok bugyuta szülőn, ahogy próbálnak majmot csinálni a gyerekükből.

Soha nem nevezném be ilyenre a lányaimat. Majomkodni itthon is lehet. Érdemes lenne utánaolvasni, hogy pár felkapott kislányból mi lett.

2015. jan. 5. 21:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem.

De ha mégis, akkor is felmerül bennem ezek a kérdések?

Mi van ha nem ő nyeri megy a versenyt, mekkora lelki törés az, ha második vagy sokadik lesz?

Milyen jogon mondja meg ott pár bíró az ő szubjektív megítélésükkel, hogy ki a legszebb?

Biztos vagyok benne hogy ilyen eseményeken van pár pedofil akik erre verik a brét.

Minden gyermek szép a maga módján, de mindenkinek más a véleménye egy adott gyerek szépségéről, minek ezzel foglalkozni gyerekkorban, terhelni a gyereket, amikor majd ha felnő látni fogja a világ nagy része szinte csak külsőségekkel foglalkozik...

2015. jan. 6. 10:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem. Épp elég feladat a mai világban normális értékrendre nevelni egy gyereket, minek legyek a magam ellensége?! És miért is tukmálnám a gyerek fejébe, hogy csak a szépség fontos? A régebbi mesékben még volt annyi, hogy a nagyon szép hercegkisasszony KEDVES volt, szorgalmas és gondoskodó. Na, az például sokkal fontosabb, hogy a gyerekem kedves legyen, illemtudó és boldog, és a boldogságát általánosságban ne ahhoz mérje, hogy megnyert bármilyen versenyt. Főleg ne olyat, mai a külsőségekről szól. És nem, nem vagyok bányarém, engem kifejezetten hívtak ilyen versenyre már gyerekként is, de már akkor se tetszett az egész.
2015. jan. 6. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!