Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan itt, aki tudja...

Van olyan itt, aki tudja utólag, hogy olyan párt hagyott ott, aki az igazi lehetett volna?

Figyelt kérdés

Nem 1-2 évre gondolok, hanem több éves együtt járás után, utólag minimum 10-15 évvel végig gondolva, mikor már felnőttetek.

Milyen végig gondolni, hogy akkor hogyan élnétek?

Nem megbánásról beszélek elsősorban, mert nem arról van szó. Teljes életem van, de mi van ha... akkor másképpen döntöttél volna?

2015. jan. 4. 22:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálam nem én hagytam el, hanem ő engem...csúnyán Aztán egy hónap után visszajött, hogy bocsássak meg, de akkor akkora volt a tüske, hogy nem tudtam megbocsájtani. Azóta van egy 5 éves kapcsolatom egy kisfiúval. Nem tervezett gyerek volt, és mára inkább csak ő tart minket össze. Sokszor eszembe jut az előző, hogy mi lett volna, ha megbocsájtok. Máig úgy érzem, hogy ő volt az igazán hozzám illő, csak egyszer nagyot hibázott :(

Egyetlen dolog vigasztal afelől, hogy nem hiba történt így: akkor nem született volna meg a kisfiam, aki csodálatos!

2015. jan. 5. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!