Mit fogsz csinálni szílveszterkór?
Sajnos dolgoznom kell mert befogtak éjjeles műszakba melóhelyemen hogy őrizzem a helyet, a főnököm fél a betörésektől és mivel a karácsonyt meg a két ünnep közti időszakot megkaptam végig pihenőnek így a szilveszterem buktam végül, mert sokaknak más családi programjuk van szilveszterre, valakinek kocsmája van akinek muszáj ott dolgoznia, másik kollégámnak ma van a lánya szülinapja is, meg ő neki a karácsony nem volt fontos ünnep valamiért. A másik kollégám meg több napra elutazott a feleségével ezért is maradtunk abba hogy karácsonykor maradjak otthon meg utána is és szilveszterkor legyek bent egyedül....
Azt megengedte a főnököm hogy a barátnőm legalább éjfélkor meglátogathasson és koccinthassunk, egyedül őt engedhetem be hogy ne legyek egyedül, meg mondta hogy ő is benéz majd ha olyan hangulatban lesz.
Este 7 re kell bemennem holnap reggel 7 ig leszek bent este én viszem be a laptopot meg egy valag filmet, kaját, aztán el leszek magamnak..... 23/F
Házibuliban leszek.
A családomtól már külön élek. Őket holnap látogatom meg és koccintunk.
Beszélgetünk,énekelgetünk,zenét hallgatunk, iszogatunk(mértékkel).
Tévézünk,és éjfél környékén kimegyünk a tűzijátékra.
Nem egy nagy program, de legalább a családdal tölthetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!