Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merjek lépni? Tudom, hogy ez...

Merjek lépni? Tudom, hogy ez nem a szerelem témakör, de ennek a kategóriának az olvasói/válaszolói mindig komolyabban és kompetens módon szólnak hozzá a témához, ezért ide írtam.

Figyelt kérdés

Naszóval: tegnap este nagy unalmamban elhatároztam, hogy teszek az egyedüllét ellen, és regisztráltam egy társkereső oldalon.

Mivel fényképet nem töltöttem fel, tudom, hogy kisebb az esélyem, ezért is gondoltam, hogy nem kellene várni a sültgalambra. Tudom, hogy jó lenne fénykép, de nem tudom, ebben olyan gátlásos vagyok.

Szóval megtetszett egy pasi profilja. Ezen az oldalon nincs virtuális puszi, stb, tetszésnyilvánítás, hogy fel tudnám hívni magamra a figyelmet.Csak levelet tudok neki írni.

Tudom, hogy hülye vagyok, egy laza csaj már azóta sms-ezne vele, de fogalmam sincs, hogy egyrészt mi legyen az a kevés, amit írjak, ami nem ciki, nem rámenős, de ami azért nem csak annyi, hogy tetszik a profilod...

Lányok, egyáltalán: ciki ilyen szituban kezdeményezni vagy sem?

Várjak pár napot, hátha észrevesz az újonnan regisztráltak között, vagy vágjak a dolgok közepébe, és írjak neki még ma?

Tök új vagyok ebben a virtuális ismerkedésben...

Minden hozzászólást előre is köszönök:)

2010. febr. 4. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Mivel még csak tegnap regisztráltál, várhatnál még egy kicsit, lehet, hogy magától is észre vesz.

Amúgy nincs benne semmi, ha te kezdeményezel.

Én is egy fórumon (nem társkereső oldal) ismertem meg a párom. Ő írt elsőnek, én válaszoltam, vissza írt, én megint stb. Két hónap múlva találkoztunk.

2010. febr. 4. 13:16
 12/21 A kérdező kommentje:

www.keresztenyrandi.hu

Ez nevéből adódóan speciális, de nekem pont jó:)

2010. febr. 4. 13:17
 13/21 A kérdező kommentje:

13.16! Én is erre gondoltam, hogy lehetne 1-2 napot várni. Na, mindegy, majd meglátom.

Egyébként tök jó olvasni a sikertörténeteket.

2010. febr. 4. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Annak idején a lányom is egy ilyen oldalra bejelentkezett, a jelenlegi férje meg aznap akart utoljára osa benézni, mert már régóta nem talált olyan valakit, aki szimpatikus lett volna neki - de igy a lányomnak mégis irt. Már több éves házasok, van egy gyerekük is, és nagyon jól megértik egymást.
2010. febr. 4. 13:50
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Tegyél fel magadról képet mindenképpen. Addig ugyanis fogalma sincs arról, kivel áll szemben. Én semmi esetre sem írnék senkinek, aki nem tesz fel magáról képet. Még az ingatlanhirdetés is csak képpen ér valamit.
2010. febr. 4. 13:59
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
Ne várj! Ha nincs fenn rólad fotó, nem valószínű, hogy fog írni. Elszalasztanád a lehetőséget! Írd meg, hogy tetszik neked, kérdezd meg, nincs-e kedve levelezni kicsit, hogy megtudjatok egymásról több mindent. Kérdezd meg mit szeret csinálni szabadidejében stb.De arra készülj fel, hogy valószínűleg fog rólad fotót kérni, mert "ismeretlenül" nem sokan szeretnek találkozni. A levelezés még hagyján, de kell egy kölcsönös szimpátia, amihez szükséges a fénykép. Veszíteni nem veszíthetsz, ha esetleg mégsem jön össze (mert előfordul!) nagyon sok pasi van fenn, van választék, valakivel biztosan egymásra akadtok. De nyilván az is lehet, hogy pont vele! De kezdeményezni kell! Ja még annyit, én társkeresőn találkoztam a férjemmel és ÉN ÍRTAM NEKI ELŐSZÖR LEVELET! :) Sok sikert!
2010. febr. 4. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó vagyok: én 32 éves voltam akkor (most 35 vagyok), már van egy majdnem 2 éves kislányunk is! :) Szóval mindent bele!
2010. febr. 4. 14:53
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a biztatást, mindenki mondott olyat, ami megfontolandó.

Akik pedig saját tapasztalatukat osztották meg, azoknak külön köszönet. Reményt adtak, mert sajnos elég sokan leszólják az ismerkedésnek ezt a módját, ezért is voltam olyan tanácstalan.

Valószínűleg már az indító levélben küldök neki egy képet:)

2010. febr. 4. 15:23
 19/21 anonim ***** válasza:
38%
Én azt szoktam ilyenkor írni, hogy ez és ez közös bennünk és tetszenek a képeid.
2010. febr. 4. 17:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Írtál neki?
2010. febr. 28. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!