Merjek lépni? Tudom, hogy ez nem a szerelem témakör, de ennek a kategóriának az olvasói/válaszolói mindig komolyabban és kompetens módon szólnak hozzá a témához, ezért ide írtam.
Naszóval: tegnap este nagy unalmamban elhatároztam, hogy teszek az egyedüllét ellen, és regisztráltam egy társkereső oldalon.
Mivel fényképet nem töltöttem fel, tudom, hogy kisebb az esélyem, ezért is gondoltam, hogy nem kellene várni a sültgalambra. Tudom, hogy jó lenne fénykép, de nem tudom, ebben olyan gátlásos vagyok.
Szóval megtetszett egy pasi profilja. Ezen az oldalon nincs virtuális puszi, stb, tetszésnyilvánítás, hogy fel tudnám hívni magamra a figyelmet.Csak levelet tudok neki írni.
Tudom, hogy hülye vagyok, egy laza csaj már azóta sms-ezne vele, de fogalmam sincs, hogy egyrészt mi legyen az a kevés, amit írjak, ami nem ciki, nem rámenős, de ami azért nem csak annyi, hogy tetszik a profilod...
Lányok, egyáltalán: ciki ilyen szituban kezdeményezni vagy sem?
Várjak pár napot, hátha észrevesz az újonnan regisztráltak között, vagy vágjak a dolgok közepébe, és írjak neki még ma?
Tök új vagyok ebben a virtuális ismerkedésben...
Minden hozzászólást előre is köszönök:)
Mivel még csak tegnap regisztráltál, várhatnál még egy kicsit, lehet, hogy magától is észre vesz.
Amúgy nincs benne semmi, ha te kezdeményezel.
Én is egy fórumon (nem társkereső oldal) ismertem meg a párom. Ő írt elsőnek, én válaszoltam, vissza írt, én megint stb. Két hónap múlva találkoztunk.
www.keresztenyrandi.hu
Ez nevéből adódóan speciális, de nekem pont jó:)
13.16! Én is erre gondoltam, hogy lehetne 1-2 napot várni. Na, mindegy, majd meglátom.
Egyébként tök jó olvasni a sikertörténeteket.
Köszi mindenkinek a biztatást, mindenki mondott olyat, ami megfontolandó.
Akik pedig saját tapasztalatukat osztották meg, azoknak külön köszönet. Reményt adtak, mert sajnos elég sokan leszólják az ismerkedésnek ezt a módját, ezért is voltam olyan tanácstalan.
Valószínűleg már az indító levélben küldök neki egy képet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!