Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jelentése ennek a névnek?

Mi a jelentése ennek a névnek?

Figyelt kérdés
Azon kívül,hogy a Patrícia név latin eredetű,és rómainak született nemes,kell lennie valami jelentésnek,vmi...melléknévnek,jellemzésnek...és..ugye nem cigány név?Mit jelenthet?
2010. febr. 4. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:

PATRÍCIA

- latin eredetű; jelentése: rómainak született nemes.

Én ezt találtam. Szerintem nem "cigányos", legalábbis én nem találkoztam még Patrícia nevű roma lánnyal. Igaz, egyáltalán Patríciával sem találkoztam. :)

2010. febr. 4. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha maga a névanalízis érdekel, akkor a [link] oldalon megtalálhatod a nevekhez kapcsolódó tulajdonságokat. A Patríciáról ezt írják, idézem:

"A névanalízis szerint a „Patricia" olyan személyiség kialakulását segíti, aki vágyik az új tapasztalatokra és az új emberek megismerésére. Ez a vágya sokszor negatív élménnyel, keserű emlékkel gazdagítja életét. A név viselői éleseszűek, alkotóak és nagyvonalúak, de ugyanakkor igen érzelgősek is. Szeretik a változatosságot, az utazást; egyéniségükhöz olyan munka állna közel, mely kamatoztatná kreativitásukat és amely végzése során függetlenül, önállóan dolgozhatnak. A Patríciák ugyanakkor sok mindent hagynak hátra befejezetlenül, mert nagyon is jól jelemzi érzelmeiket a mondás, miszerint „a szomszéd kertje mindig zöldebb"."

2010. febr. 4. 08:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Ez teljesen rám vall!:D
2010. febr. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!