Ti megengednétek ezt a lányotoknak?
mért nem hívod át az egyik 12 éves haverodat aludni?
azért mert valaki 12 évesen szexel, még 14 évesen nem lesz normálisabb vagy elfogadhatóbb a szex. 16 éves fiú, pedig mindig erre gondol :-)
7 es vagyok,Làtod kėrdezo ennyire buta vagy, hogy ertelmezni sem tudod amit irtam,
2 valaszolonak nem reg 0%ertekeltek hogy hatarozottan nem engedne meg. Te meg itt josz az en eletemel, holott ha viszanezed, nem ugyanaz a valaszolo vagyok, mint a 2 es😊 epp ezert nem kell vergodnod, es felnotteset jatszani!
En 14 evesen nem aludtam nem is aludhattan volna el a haztol, es eszembe sem jutott volna. Azert van a d2lutan hogy baratnoz, de neked ez nem eleg hogh meglett engedve, meg egy 16 eves sracot is oda akarsz r3 delni hogy ott aludjon! Es ha megdug persze o lenne a szemet! Johos ha a szuleid nem engedik meg, de ha meg vergodnel meg a baratnodet sem engednem meg hogy veled aludjon!!! Filmez delutan stb!
Én 19 vagyok, és nekem nem engedték volna meg, ha ezt akarom.
Max ha szilveszterkor. Akkor talán, ha nem kettesben vagyunk. De szerintem ennek nincs is értelme, legyetek nappal együtt, akkor találkozzatok. És ne is cipelj fel fiúkat otthonra 14évesen. Ráérsz még erre később szerintem.
De amúgy ha nagyon akarod anyukád győzd meg, ne minket.
kérdező én is így vagyok kb :D
13 éves vagyok,egy fiú a legjobb barátom és nagyon szeretnék egyszer nála aludni..nem értem mitől félnek,a fiú teljesen normális,már rég ismerem..olyan hülyeség szerintem hogy megerőszakol álmomban..én fogom őt...na jó nem :D xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!