Miért van az, hogy itt a többségben a férfi nyugodtan el mehet szórakozni, női kérdések miért nincsenek?
Hát én nem csak karácsonykor szoktam főzni, meg takarítani.
A különbség annyi, hogy ötször annyi emberre és több fogást csinálok, azért mert ezt szeretném, én hívom meg őket hozzánk. Szórakozni meg megyünk együtt is külön-külön is. Szerintem aki hagyja azt, hogy úgy bánjanak vele mint egy személyes játékbabával akár nő, akár férfi csak magának köszönheti, hogy hagyja.
"Mert a férfiak részéről általában elvárás, hogy legyen karácsonyi hangulat, rendes ünnepi kaja és tiszta lakás, de ha már hazacipelik a fát és beállítják a talpba, már azt hiszik vége is a feladataiknak. Az elmenetel meg úgy néz ki, hogy apu megy szórakozni, anyu meg marad a gyerekekkel."
Lehet, hogy nem kellett volna egy gyökérhez hozzámenned?
Mindenki olyat szagol, amilyet szakított.
mivel mindketten szabin voltunk, elosztottuk a feladatokat, persze a nagyját én csináltam, de csak 3-an voltunk, így nem csaptunk nagy bulit. Én nem vállalom túl magam, minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!