Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bután hangzik ezzel az...

Nagyon bután hangzik ezzel az "indokkal" felhívni telefonon?

Figyelt kérdés

"Hiányoztál, jó újra hallani."

Nem túl rámenős egy nőtől (30-as) egy 40-es férfinak ezt mondani?

2010. febr. 3. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Elözmények?
2010. febr. 3. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelművé teszi a célodat.

Én nem adnám ki magam ennyire.

2010. febr. 3. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem irjal inkabb egy sms-t, es ha arra valaszol, akkor nagyobb onbizalmad lesz mar hivni is.

Irj neki csak annyit, hogy mi ujsag? Hogy vagy? Mizujs? Ha valaszol majd akkor hivd. De lehet hogy vissza is hiv.

2010. febr. 3. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hívnám így fel. Túlságosan kiadod a saját érzelmeidet így. Én talán küldenék egy sms-t, hogy "Rég hallottam rólad, mi van veled, hogy vagy?" Aztán ha reagál rá, akkor úgyis hozza a többit magával.
2010. febr. 3. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
biztos van jobb indokod....pl. hol szoktad venni azt a fimom sütit....hülye pl. de valami hasonló elmegy, ha ő is s"szereti a hangod" érteni fogja és nem a sütiről beszéltek majd legközelebb!!!
2010. febr. 3. 13:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De előtte azért hagyd is megszólalni..., mert így tényleg bután hangzik:DD
2010. febr. 3. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem túl rámenős. Persze beszélhetsz mellé és nyusziskodhatsz is, de ha az az igazság, hogy hiányzott, akkor tiszta ezt mondani.
2010. febr. 3. 13:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy tényleg hiányzik.

Távol áll tőlem az, hogy kitaláljak valami még butábbnak hangzó dolgot. De az lehet, hogy ezzel túlságosan kiadom az érzéseimet.

2010. febr. 3. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki kiadja a saját érzelmeit, az néha nyerhet. Aki soha, az soha sem. Az élet ilyen játék, próbálkozni kell. Sokan félnek és hamis illúziókat kergetnek, mert nem merik meglépni azt, hogy "mi lenne ha"? Ez tök jó, le lehet élni egy egész életet is úgy, hogy közben valójában nem is élünk, csak az éveink múlnak el. Én kb. 20 éves koromig tettem ezt, most 42 leszek. Izgalmas és szép életem van. Nem egy véget nem érő leányálom, nem ezt értem alatta, de többnyire élvezem. Igaz, lehetne még izgalmasabb is...

Csak azért "mondom", mert kérdezte, és csak annak aki kérdezte (többiek fogják be a ... amivel olvasnak): :D

MERD kiadni az érzelmeidet! Ha csalódni fogsz, hamarabb túl leszel rajta, ha bejön, hamarabb lesz jó. Az életed véges hosszúságú. Ne hallgass másokra! Ha a szíved ezt mondja, ezzel hívd fel! Hagyd a játszmákat másoknak! :)

2010. febr. 3. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miért nem beszéltetek idáig. mondjuk azért mert ő szakított veled, akkor ez igen, bután hangzik. A telefonnal az a baj, hogy lehet hogy rosszkor hívod, és nem tud mondjuk örülni neked, pedig akarna, vagy nem hallja, nem veszi fel....

Esetleg emailt küldj neki, valami kedves szöveggel, és akkor arra nyugodtan reagálhat. Ha akarja veled tartani a kapcsolatot, esetleg találkozni, akkor mondani fogja. Ha nem, akkor finom és udvariasan leráz.

31/N

2010. febr. 3. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!