Hogy tanitsam a paromat rendre?
A parom rendkivulien rendetlen. ezt mindig is tudtam, de miota hazasodtunk es megszuletett a pici azota megjobban rendetlen. mindent elolhagy, ledobal, semmit sem segit a haznal. En kelek a gyerekhez fel ejszaka, es en ugyanugy dolgozom sot tobbet keresek mint o. tehat az nem lehet kifogas mert o dolgozik en meg nem. semmi idom nincsen magamra mert ha epp nem picivel vagyok akkor a lakast takaritom. Masreszt tv-t sosem tudok nezni mert mindig nezi a programjait ami engem abszolute nem erdekel es nem veszi eszre magat. ha elmegy aludni mondom h kapcsolja at mar vmire, etrre megkerdezi h miert tok jo az a csatorna, de engem nem erdekel. sot a legkondi nyaron megy es neha olyan nagyra teszi h en fazom hiaba mondom a gyerek megfazik a lenyeg h o kenyelmesen erezze magat.
hogyan tudnam ezt az onzoseget kinevelni belole???
sokszor gondolom h nem kellett volna hozza mennem, h jobb lenne egyedul es nevelni egyedul a kislanyunkat.
volt mar vmelykotoknek ilyen problemaja?
mar beszelgettem errol vele h nem vagyok hazi cseled egy napig ok minden kov nap kezdodik elolrol. raadasul elolhagy gyogyszert meg egyebet en meg felek h a kicsi bekapkodja es mikro szolok akkor o van besertodve. sokszor legszivesebben elhagynam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!