Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legellenszenvesebb családtagod?

Legellenszenvesebb családtagod?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 19:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

mostohatestvéreim...

az egyik kurvul, mindig más dugja 14 évesen és büszke rá...a másik hímribanc...mindig mást dug 18 évesen és szintén büszke rá ^^

undorítóak

jah és drogoznak is mellé

2010. febr. 2. 19:08
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
az anyós annak számít???
2010. febr. 2. 19:14
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

mármint családtagnak?

mert akkor ő....

2010. febr. 2. 19:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
nagybátyám. egy tulok.
2010. febr. 2. 19:17
 5/19 anonim válasza:
100%
Én mindegyik családtagomat szeretem. Nem is bírnám elképzelni, hogy valamelyikre is azt mondjam, hogy ellenszenves.
2010. febr. 2. 19:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Unokanővérem, ő volt gyerekkorunkban az elkényeztett bezzeg-gyerek. Most meg elnézi (azaz fütyül rá), hogy az én idős anyukám gondoskodik az ő édesanyjáról.
2010. febr. 2. 19:23
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyám.ott használja ki a családtagjait ahol és amikor csak tudja,semmire nincs tekintettel,csak a saját haszna érdekli.
2010. febr. 2. 19:26
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Anyósom... :-P

Életemben még nem láttam ilyen rosszindulatú, pletykást embert a Földön, mint ő. BORZALMAS!!!

Képmutató, kétszínű, sunyi...

Sajnálom, de egyetlen jó tulajdonsága sincs.

(Sajnálom a férjem emiatt, nem is értem, hogyan lehet, hogy ő meg annyira az ellentéte?! Mondjuk azért, mert a férjemet a nagymamája nevelte 99%-ban, aki egy végtelenül jószívű, jóindulatú nő volt és mindent ő csinált a lánya háztartásában.)

2010. febr. 2. 19:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
az utolsót mintha én írtam volna...bár nem igazi anyós,mert a párom mamája,de rosszabb mindenkinél.pedig megpróbáltam mi9ndent....a gyerekei se állnak vele szóba.nincs egy rokona vagy barátja akire számíthatna.egyedül van.azért ha baj lenne nem hagynám magára....mégis csak egy ember...
2010. febr. 2. 19:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyám (vagyis nem tudom kim ő, de nagybáttynak nevezzük). Szóval ő mindig utálta, hogy én egészségesnek születtem, míg az ő fia visszamaradott... Állandóan kritizál és keresi bennem a hibát...
2010. febr. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!